Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Toto sú top kryptomeny, ktoré sa aktuálne oplatí držať

PR článok Meme Kangamoon. V dôsledku schválenia Ethereum ETF toho mnohí diverzifikujú svoje podiely a medzi kľúčových päť kryptomien, ktoré najviac vzrástli, patria KangaMoon (KANG), Celestia (TIA), Starknet (STRK), Aptos (APT) a Filecoin (FIL). Dnes si prejdeme ich výkonnosť na grafe a najnovšie aktualizácie, aby sme zistili, ktorý z nich môže stúpnuť najviac. KangaMoon s unikátnym […]
Menej ako 1 min. min.

PR článok Meme Kangamoon. V dôsledku schválenia Ethereum ETF toho mnohí diverzifikujú svoje podiely a medzi kľúčových päť kryptomien, ktoré najviac vzrástli, patria KangaMoon (KANG), Celestia (TIA), Starknet (STRK), Aptos (APT) a Filecoin (FIL). Dnes si prejdeme ich výkonnosť na grafe a najnovšie aktualizácie, aby sme zistili, ktorý z nich môže stúpnuť najviac.

KangaMoon s unikátnym ekosystémom riadeným P2E

KangaMoon (KANG) je nadchádzajúca meme minca, ktorá narúša tradičný nedostatok užitočnosti a vďaka spojeniu prvkov Social-Fi a mechaniky Play-to-Earn (P2E) etabluje KANG ako vyhľadávanú príležitosť na diverzifikáciu. Táto jedinečná zmes navyše vytvára prosperujúci ekosystém, ktorý má za následok narušenie pominuteľného hypu tradičných memecoinov. KANG ponúka reálnu užitočnosť a má vlastnosti, ktoré mu umožnia zažiť udržateľný rast.

Prebiehajúci predpredaj bol hlavným magnetom pre obchodníkov, keďže oslovil viac ako 32 000 používateľov a presiahol 7 miliónov USD. Analytici predpokladajú, že toto číslo do konca mesiaca pokorí hranicu 7,5 milióna dolárov. Predpredaj šikovne využíva službu Social-Fi na vytvorenie veľkej interakcie na sociálnych sieťach, v dôsledku čoho má teraz projekt rozsiahlu komunitu.

Cena KANG vzrástla o 400 % a z 0,005 USD sa zvýšila na 0,025 USD. Súčasný bonusový predpredaj ponúka obmedzenú šancu získať KANG so zľavou pred potenciálnym exponenciálnym nárastom ceny. Je na CoinMarketCap a CoinGecko, ale aj BitMart oznámil, že token čoskoro zaradí do zoznamu. V dôsledku toho je sentiment ohľadom jeho budúcnosti vysoký, keďže analytici predpokladajú 100-násobný nárast po jeho uvedení na trh, čím sa KANG stáva jednou z najlepších kryptomien na kúpu v súčasnosti.

Celestia (TIA) dosiahne do 4. štvrťroka 2024 hodnotu 14,06 USD

Celestia (TIA) narúša ako-tak svoj ekosystém, v ktorom vývojári Celestie zverejnili Demo Day #2 pre hackathon Infinite Space Bazaar. To výrazne rozširuje ekosystém a kryptografická jednotka Celestia by vďaka tomu mohla zaznamenať zvýšené používanie.

Cena Celestie je na základe týždenného grafu zelená a čoskoro by mohla prekonať cenovú hranicu 10 USD. Ak sa tak stane, je pripravená na vyššie zisky a podľa predpovede ceny Celestia môže rok 2024 ukončiť na úrovni 14,06 USD.

Starknet (STRK) predstavuje štandard ZKThreads – cena dosiahne 1,77 USD

Starknet (STRK) tiež urobila významné pokroky s rozširovaním svojej ponuky, keďže tím oznámil uvedenie štandardu ZKThreads, nového škálovacieho rámca založeného na ZK execution shardingu. Tento štandard otvoril cestu k vyššej škálovateľnosti a prispôsobiteľnosti bez fragmentácie, čo poslalo kryptomenu Starknet do cenového rastu.

Cena Starknetu navyše na týždennom grafe vzrástla o 15 % a čoskoro by mohla prekonať hranicu 1,5 USD, čo je jej hlavná cenová bariéra. Ak sa tak stane, podľa predpovede ceny Starknetu môže 4. štvrťrok 2024 ukončiť na úrovni 1,77 USD, čím sa zaradí medzi kryptomeny, ktoré je teraz najlepšie kúpiť.

Cena Aptosu vzrástla po nadviazaní partnerstva so spoločnosťou CRIPCO

Aktivita Aptos (APT) je masívna, keďže oznámila partnerstvo so spoločnosťou CRIPCO s cieľom navrhnúť a vybudovať budúcnosť kolaboratívneho duševného vlastníctva (IP). Integrácia duševného vlastníctva s digitálnymi tokenmi je kľúčová pre realizáciu skutočnej koncepcie web 3.0, keďže si predstavuje budúcnosť, v ktorej komunita môže vlastniť duševné vlastníctvo viazané na digitálne tokeny a môže exkluzívne poskytovať nové zážitky spolu s interakciami pre ktoréhokoľvek zo svojich členov.

V dôsledku toho by sa kryptomena Aptos mohla dočkať oveľa vyššej užitočnosti. Pokiaľ ide o výkonnosť ceny Aptosu, tá sa pohybuje v zelenom pásme, keďže podľa metrík na grafe vzrástla na týždennej úrovni o 10 %, pričom sa predpokladá, že kryptografická jednotka sa čoskoro vyšplhá nad 10 USD. Podľa predpovede ceny Aptosu môže skončiť 4. štvrťrok 2024 na úrovni 12,21 USD.

Kryptomena Filecoin na vzostupe po integrácii Eternal AI

Filecoin (FIL) sa tiež stáva významným projektom v rámci web 3.0, keďže nedávno predstavil svoju najnovšiu spoluprácu, v rámci ktorej sa Eternal AI stala poháňanou jeho decentralizovaným úložiskom. Prostredníctvom kombinácie úložiska Filecoin s modelovými možnosťami ukladania Eternal AI umožňuje decentralizovanú AI na Bitcoine a v dôsledku toho by mohla čoskoro prudko vzrásť aktivita kryptomeny Filecoin.

Podľa cenového grafu Filecoin prekročil hranicu 5 USD a teraz sa musí posunúť nad 6 USD, aby získal ďalšiu dynamiku. Na základe predpovede ceny Filecoinu môže rok ukončiť na úrovni 8,78 USD, čo ho stavia do pozície najlepšej kryptomeny na investovanie.

Prečo sú tieto kryptomeny najlepšie

KangaMoon (KANG), Celestia (TIA), Starknet (STRK), Aptos (APT) a Filecoin (FIL) predviedli na základe výkonnosti na grafe významný rast. KANG však zaznamenal najväčší nárast o 400 % a má vysoký potenciál rastu pre rok 2024 a ďalšie roky, čo z neho robí najlepšiu kryptomenu, do ktorej sa oplatí investovať.

Web Kangamoon

Webová stránka: kangamoon.com

Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

The post Toto sú top kryptomeny, ktoré sa aktuálne oplatí držať appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie