Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tragédia v Pardubiciach: Medzi zranenými po zrážke vlakov v Česku sú pravdepodobne aj Slováci

Medzi zranenými po nočnej zrážke vlakov v českých Pardubiciach sú s veľkou pravdepodobnosťou aj občania Slovenskej republiky. Uviedli to z komunikačného odboru Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí s tým, že zatiaľ nemajú potvrdené informácie o národnosti obetí. Veľká tragédia v Česku: Po zrážke vlakov hlásia najmenej štyroch mŕtvych, rýchlik smeroval na Slovensko “Náš zastupiteľský […]
Menej ako 1 min. min.

Medzi zranenými po nočnej zrážke vlakov v českých Pardubiciach sú s veľkou pravdepodobnosťou aj občania Slovenskej republiky. Uviedli to z komunikačného odboru Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí s tým, že zatiaľ nemajú potvrdené informácie o národnosti obetí.

Veľká tragédia v Česku: Po zrážke vlakov hlásia najmenej štyroch mŕtvych, rýchlik smeroval na Slovensko

“Náš zastupiteľský úrad v Českej republike je v súvislosti s tragickou zrážkou vlakov pri Pardubiciach v aktívnom kontakte s príslušnými zložkami,” doplnil rezort.

K tragickej nehode došlo v stredu pred polnocou pri novej stanici Pardubice – centrum. Čelne sa tam zrazil rýchlik spoločnosti RegioJet, ktorý smeroval do Košíc, s nákladným vlakom.

Pri nehode zomreli štyria ľudia a najmenej 27 sa ich zranilo. Príčiny nehody vyšetruje polícia a Drážna inšpekcia. Dopravu na železničnej koridorovej trati v ČR vo štvrtok ráno čiastočne obnovili. Diaľkové spoje smerujúce aj na Slovensko môžu mať počas dňa meškanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie