Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tragédie ve vlaku do Prahy: Muž odmítl převoz do nemocnice, uvnitř vagónu pak zemřel

Sedmdesátiletý muž nastoupil do vlaku ve stanici v Humenném na Slovensku krátce po 19. hodině, informuje Pluska.sk. Po desáté hodině se mu udělalo nevolno. „Průvodčí přivolal ve 22:23 záchranku do stanice Kysak,“ sdělila médiu mluvčí Železnic Slovenské republiky Lucia Lizáková. ČTĚTE TAKÉ: Další útok medvěda v okolí Liptova. Na mladíka se vyřítil na úzké cestě, došlo i […]
Menej ako 1 min. min.

Sedmdesátiletý muž nastoupil do vlaku ve stanici v Humenném na Slovensku krátce po 19. hodině, informuje Pluska.sk. Po desáté hodině se mu udělalo nevolno. „Průvodčí přivolal ve 22:23 záchranku do stanice Kysak,“ sdělila médiu mluvčí Železnic Slovenské republiky Lucia Lizáková.

ČTĚTE TAKÉ: Další útok medvěda v okolí Liptova. Na mladíka se vyřítil na úzké cestě, došlo i na střelbu

Lékaři muže ošetřili a sdělili mu, že musí být převezen do nemocnice. Ten se však rozhodl pokračovat v jízdě a podepsal revers.

Asi hodinu po půlnoci byl nalezen v bezvědomí, napsal web Topky.sk. Vlakový personál mu poskytl první pomoc a dispečer Železniční společnosti Slovensko zavolal na tísňovou linku a přivolal sanitku na stanici v Liptovském Mikuláši. Záchranáři však již nebyli schopni seniora zachránit. „Cestující se přemístili a pohřební služba vynesla tělo. Poté byl vůz uzamčen a odstaven ve stanici Vrútky, aby byl vydezinfikován,“ dodala Lizáková.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Školáci měli okrádat vrstevníky a vyhrožovat jim smrtí. I přes nízký věk čelí hrozbě vězení

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie