Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tragická nehoda auta s kamiony na Náchodsku: Jeden řidič zemřel, dva utrpěli zranění

Ve středu před devátou hodinou ráno se nedávno otevřený obchvat Jaroměře na Náchodsku takřka na celý den uzavřel. Příčinou byla hromadná nehoda osobního auta se dvěma nákladními soupravami. ČTĚTE TAKÉ: Dva lidé zemřeli při vážné nehodě na Znojemsku. Auto vyletělo ze silnice a narazilo do stromu „Dva muži, 59letý řidič osobního auta značky Hyundai a 51letý […]
Menej ako 1 min. min.

Ve středu před devátou hodinou ráno se nedávno otevřený obchvat Jaroměře na Náchodsku takřka na celý den uzavřel. Příčinou byla hromadná nehoda osobního auta se dvěma nákladními soupravami.

ČTĚTE TAKÉ: Dva lidé zemřeli při vážné nehodě na Znojemsku. Auto vyletělo ze silnice a narazilo do stromu

„Dva muži, 59letý řidič osobního auta značky Hyundai a 51letý řidič kamionu značky Mercedes, utrpěli vážná zranění. 46letý řidič kamionu značky Scania byl zraněn lehce. Na místě zasahovaly všechny složky IZS včetně vrtulníku,” uvedla policejní mluvčí Karolína Macháčková.

Podle informací z místa se nehoda stala pravděpodobně tak, že řidič osobního auta předjížděl jeden z kamionů a narazil do dalšího. Následně se střetly i obě soupravy. Jak v pátek uvedla policie, nehoda se bohužel nakonec zapíše mezi ty s tragickým koncem.

„Po převozu do nemocnice došlo k úmrtí 59letého řidiče osobního vozidla Hyundai. U zemřelého byla nařízena soudní pitva,” dodala Macháčková. Způsobená škoda na vozidlech byla vyčíslena na více než sedm milionů korun.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: S podzimem přibývá srážek se zvěří. Jak se na silnicích chovat, abychom se střetu vyhnuli?

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie