Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tragická nehoda lodi na Dunaji. Dva lidé zemřeli, pět se pohřešuje, oznámila maďarská policie

Maďarská policie dostala v sobotu pozdě večer hlášení, že na břehu Dunaje u města Veröce asi 50 kilometrů severně Budapešti, byl nalezen muž se zakrvácenou hlavou. Policie následně zjistila, že muž byl účastníkem lodní nehody. Později zde našla těla muže a ženy, přičemž nadále pátrá po pěti dalších osobách, které byly na lodi. ČTĚTE TAKÉ: Mladý […]
Menej ako 1 min. min.

Maďarská policie dostala v sobotu pozdě večer hlášení, že na břehu Dunaje u města Veröce asi 50 kilometrů severně Budapešti, byl nalezen muž se zakrvácenou hlavou. Policie následně zjistila, že muž byl účastníkem lodní nehody. Později zde našla těla muže a ženy, přičemž nadále pátrá po pěti dalších osobách, které byly na lodi.

ČTĚTE TAKÉ: Mladý Čech v Maďarsku měl po sexu zabít ženu. Podřízl jí krk a hodil do křoví, řekla policie

Z vyšetřování vyplynulo, že v době nehody plula oblastí hotelová loď, kterou později policie zastavila u maďarského města Komárom, jež leží více než 80 kilometrů proti proudu řeky naproti slovenskému Komárnu. Loď měla poškozený trup.

Policie podala trestní oznámení na neznámého pachatele pro podezření z ohrožení lodní dopravy a zabití několika osob.

Maďarsko si koncem května připomene páté výročí potopení výletní lodi Hableány s jihokorejskými turisty na palubě. V Budapešti tehdy zemřelo 25 Jihokorejců a dva maďarští členové posádky, jedna turistka z Jižní Koreje se stále pohřešuje.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Největší škody na silnicích způsobují nejmladší řidiči, řekl expert. Popsal i „nehodovou“ inflaci

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie