Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tragická smrt matky dvou dětí: Eva zemřela po pádu z okna. Sousedé líčí, jak k neštěstí došlo

„Krátce před půl devátou večer vyslal operátor tísňové linky 155 ambulanci rychlé lékařské pomoci ke čtyřiačtyřicetileté ženě, která utrpěla závažná zranění po pádu z výšky. Pacientka byla zaintubována a s diagnózou polytraumatu transportována do nemocnice v Trenčíně,“ sdělila deníku Nový Čas mluvčí záchranářů Petra Klimešová. Dodala, že žena utrpěla velmi vážná zranění, protože ze třetího patra […]
Menej ako 1 min. min.

„Krátce před půl devátou večer vyslal operátor tísňové linky 155 ambulanci rychlé lékařské pomoci ke čtyřiačtyřicetileté ženě, která utrpěla závažná zranění po pádu z výšky. Pacientka byla zaintubována a s diagnózou polytraumatu transportována do nemocnice v Trenčíně,“ sdělila deníku Nový Čas mluvčí záchranářů Petra Klimešová. Dodala, že žena utrpěla velmi vážná zranění, protože ze třetího patra spadla rovnou na beton.

ČTĚTE TAKÉ: Násilná smrt na Teplicku. Policie zatkla podezřelého, detaily případu halí tajemství

„Bohužel, i přes snahu záchranných složek, zraněním podlehla,“ dodala Klimešová. Na místě zasahovaly všechny záchranné složky. „Žena z dosud přesně nezjištěných příčin přepadla přes zábradlí balkónu bytu ve třetím patře,“ upřesnila policejní mluvčí Katarína Kuzmová.

Policisté v souvislosti s případem zahájili trestní stíhání ve věci přečinu usmrcení. Co se přesně na místě stalo, není jasné. Bližší informace zatím neposkytují.

Podle některých sousedů měla žena vyklepávat koberec a přitom přepadnout přes zábradlí. „Byla tak milá, usměvavá a hovorná. Je to strašné,“ poznamenal jeden z nich.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Plzeň obchází strach. Neznámý muž napadá ženy. Došlo i ke znásilnění, lidé se místu vyhýbají

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie