Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tragická smrt mladého policisty: Juraj nepřežil nehodu na motorce. Zanechal po sobě roční dceru

K neštěstí došlo v pondělí večer kolem osmé hodiny. Třicetiletý motorkář a sedmašedesátiletá řidička se srazili na křižovatce ulic Popradská a Trieda SNP v Košicích. Náraz byl natolik silný, že policista Juraj, který motorku řídil, utrpěl smrtelná zranění a na místě zemřel. Žena vyvázla pouze s lehkými poraněními a podle lékařů by se měla do sedmi dní zotavit, […]
Menej ako 1 min. min.

K neštěstí došlo v pondělí večer kolem osmé hodiny. Třicetiletý motorkář a sedmašedesátiletá řidička se srazili na křižovatce ulic Popradská a Trieda SNP v Košicích. Náraz byl natolik silný, že policista Juraj, který motorku řídil, utrpěl smrtelná zranění a na místě zemřel. Žena vyvázla pouze s lehkými poraněními a podle lékařů by se měla do sedmi dní zotavit, uvedl slovenský web Topky.

ČTĚTE TAKÉ: Nehoda na motocyklových závodech v Jičíně. Jezdec vletěl mezi diváky, tři lidé jsou v nemocnici

Mluvčí košických policistů Jana Mésarová sdělila, že u řidičky neodhalili žádný alkohol. Zda ho požil motorkář, má ukázat až pitva.

Kriminalisté případ vyšetřují jako trestný čin zabití. „Bližší okolnosti, za kterých k této tragické dopravní nehodě došlo a co bylo její příčinou, budou předmětem dalšího šetření,“ citoval mluvčí slovenský web Teraz. Mladý tatínek po sobě zanechal roční dcerku.

K tragické nehodě se vyjádřili i Jurajovi známí. „Byl to policista, jak se sluší a patří,“ sdělil podle webu Topky jeden z kolegů. „Byl to čestný a férový chlap,“ dodala kamarádka.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Smrt motorkáře zastavila provoz na dálnici za Prahou. Střetl se s nákladním vozem

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie