Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tragické okolnosti smrti nadějné gymnastky: Natálce se stal osudným výlet s přítelem do Alp

Podrobnosti nehody nejsou známy, okolnosti se navíc stále vyšetřují. Zdroj ale webu Extra.cz sdělil, že Natálce ve skalách zřejmě podjela noha a zřítila se dolů. K nehodě došlo 15. srpna kolem 5:30 v německých Alpách, kde byla nadějná gymnastka na výletě s přítelem Davidem. ČTĚTE TAKÉ: Dojemný vzkaz zdrcených blízkých. Rodina zveřejnila parte zesnulé gymnastky Štíchové […]
Menej ako 1 min. min.

Podrobnosti nehody nejsou známy, okolnosti se navíc stále vyšetřují. Zdroj ale webu Extra.cz sdělil, že Natálce ve skalách zřejmě podjela noha a zřítila se dolů. K nehodě došlo 15. srpna kolem 5:30 v německých Alpách, kde byla nadějná gymnastka na výletě s přítelem Davidem.

ČTĚTE TAKÉ: Dojemný vzkaz zdrcených blízkých. Rodina zveřejnila parte zesnulé gymnastky Štíchové

Lékaři poté několik dní bojovali o Natálčin život, ale 21. srpna ráno dívku odpojili od přístrojů. „Jediná na světě, kdo by ji neměl rád, jež umí odpouštět a tolik milovat, na ni nám zůstane nejhezčí vzpomínka, ta bytost nejdražší – to je naše Natálka,“ napsala rodina na parte, které na Facebooku zveřejnil příbramský sportovní klub.

Poslední rozloučení s talentovanou sportovkyní proběhne 29. srpna v Příbrami. Klub dodal, že pro uctění její památky může veřejnost zapálit svíčku přímo před příbramskou sokolovnou. Fotografii z pietního místa přidal na svůj profil i Jan Barák, bratr úspěšného fotbalisty Antonína Baráka.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Úspěšný jezdec Ondřej zemřel při závodě v Albrechticích. Zdrcení lidé mu posílají vzkazy

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie