Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tragický koniec nehody v Čeľovciach , 75-ročná spolujazdkyňa skonala po prevoze do nemocnice

Trebišovská vyšetrovateľka začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a trestný čin ublíženia na zdraví.
Menej ako 1 min. min.

10.7.2024 (SITA.sk) – Dopravná nehoda v Čeľovciach (okres Trebišov) mala tragický koniec, 75-ročná spolujazdkyňa skonala po prevoze do nemocnice. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová, nehoda sa stala v utorok 9. júla, keď 52-ročná vodička viedla vozidlo značky Mazda cez Čeľovce smerom na Nižný Žipov.

Z dosiaľ nezistených príčin prešla do protismeru a vošla do odvodňovacieho kanála, pričom prednou časťou auta narazila do betónového múrika.

„Maloletá spolujazdkyňa (12), ktorá sa vo vozidle viezla, pri dopravnej nehode podľa predbežnej lekárskej správy utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia sedem až desať dní. Desaťdňovú práceneschopnosť si predbežne vyžiadajú aj zranenia, ktoré pri dopravnej nehode utrpela vodička vozidla,” uviedla Ivanová. Dodala, že dychová skúška u vodičky prítomnosť alkoholu nepreukázala.

Trebišovská vyšetrovateľka začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a trestný čin ublíženia na zdraví. Príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Viac k témam: Dopravná nehoda, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciac, Polícia, Tragická dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Tragický koniec nehody v Čeľovciach , 75-ročná spolujazdkyňa skonala po prevoze do nemocnice © SITA Všetky práva vyhradené.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie