Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Trblietky a nápadné nechty neprichádzajú do úvahy. Teraz to preberá „sage chrome“

Hľadáte nápad na originálne a zaujímavé nechty, ktoré upútajú pozornosť? Vyberte si kúsok lesku v šalviovej farbe!
Menej ako 1 min. min.

18.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maksym Fesenko).

Hľadáte nápad na originálne a zaujímavé nechty, ktoré upútajú pozornosť? Vyberte si kúsok lesku v šalviovej farbe! A nejde o trblietky, ale o mimoriadne zaujímavý chrómový efekt, ktorý dodáva zrkadlový lesk. Skutočný hit tejto sezóny!

Vyberte si kúsok lesku v šalviovej farbe! „Sage chrome“ manikúra.
Foto: shutterstock/Maksym Fesenko

Šalvia je jemný odtieň svetlozelenej farby, ktorý evokuje pokoj, sviežosť, ale aj nenútenú eleganciu. Je štýlová a nadčasová a už sama o sebe vyzerá na nechtoch krásne. Keď k nej však pridáte chrómový efekt, stane sa kúzlo. Je ťažké prejsť okolo takéhoto laku ľahostajne.

Najkrajšie jarné nechty. Vyberte si jemnú zelenú a zrkadlový efekt

Ultraoriginálne, žiarivé zrkadlové nechty, ktoré v poslednom čase ovládli ulice, nie sú nič iné ako chrómový efekt. Hoci vyzerá náročne na vytvorenie, tajomstvo spočíva v správnom laku. V súčasnosti je k dispozícii množstvo produktov v širokej škále farieb. Najhorúcejšou a najvyhľadávanejšou farbou je však nesporne šalvia. Je to dokonalá manikúra na jar.

Jemné nechty s pridaným leskom. Sage chrome je najmodernejšia manikúra jari

Šalviový chróm je v súčasnosti jedným z najhorúcejších trendov v oblasti nechtov. Kombinácia jemného, takmer upokojujúceho svetlozeleného odtieňa s mimoriadne výrazným metalickým leskom vytvorila efekt, od ktorého je ťažké odtrhnúť oči. Je štýlový, módny a fascinujúci. Šalviový lesk sa bláznivo hodí do jarného stylingu, dodáva eleganciu a vyzerá krásne pri každej príležitosti. Perfektne by sa hodil aj ako zaujímavé maľovanie na večierok pri príležitosti svätého prijímania, pretože v stylingu ide o to, aby bol nenápadný a len pekne vyzeral. Ak teda nemáte nápad, čo si na nechty nalakovať novým spôsobom, požiadajte svoju manikérku o tento efekt. Garantujeme vám, že budete nadšené.

Elegantnú sage chrome manikúru si urobíte sami. Ako?

Styling s chrómovým prachom je dokonalý a jednoduchý spôsob, ako si užiť originálnu manikúru. Ak si doma robíte gél lak nechty, ľahko si ju urobíte sami. Okrem základného vybavenia, ako je lampa, top, podklad, odlakovač, lak a pilníky, potrebujete len šalviový chrómový prach. Ľahko ho kúpite v predajniach nechtových dizajnérov. Nechty si upravte ako obvykle, až po nanesení vrchnej vrstvy laku (čierneho alebo šalviového) do nich hubkou votrite lesklé čiastočky. Vyčistite a naneste vrchný lak na celý povrch a budete sa tešiť z módnej manikúry so šialeným efektom.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Stylisti dostávajú nekonečné žiadosti o takéto nechty. Ženské, módne, na jar a v lete 2024 ich nič neprekoná

Máte už dosť odrastov na nechtoch? Urobte si half moon nails. Návštevy salónu vám na niekoľko týždňov odpadnú

The post Trblietky a nápadné nechty neprichádzajú do úvahy. Teraz to preberá „sage chrome“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie