Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tři mrtví po nehodě na německé dálnici. Rodiče s dcerou se vraceli z otcovy oslavy narozenin

Když se Michael kolem sedmé večer vracel se sedmačtyřicetiletou manželkou Lianou a devatenáctiletou dceru Emily domů do Špandavy, která je součástí Berlína, ztratil kontrolu nad vozem. Podle policejního mluvčího Joachima Lemmela tomu předcházelo najetí do auta s přívěsem kvůli příliš vysoké rychlosti, přičemž dostal smyk, prorazil oplocení a narazil do dvou stromů, píše zpravodajství RBB24. ČTĚTE TAKÉ: […]
Menej ako 1 min. min.

Když se Michael kolem sedmé večer vracel se sedmačtyřicetiletou manželkou Lianou a devatenáctiletou dceru Emily domů do Špandavy, která je součástí Berlína, ztratil kontrolu nad vozem. Podle policejního mluvčího Joachima Lemmela tomu předcházelo najetí do auta s přívěsem kvůli příliš vysoké rychlosti, přičemž dostal smyk, prorazil oplocení a narazil do dvou stromů, píše zpravodajství RBB24.

ČTĚTE TAKÉ: Projížďka před grilovačkou skončila v Komárnu smrtí. Maroš nepřežil náraz do kovových sloupů

Policie, lékař a záchranáři dorazili na místo neštěstí o deset minut později. Pro cestující ve zcela zničeném BMW už ale nemohli nic udělat. Řidič, spolujezdec na předním sedadle a devatenáctiletá spolujezdkyně byli už podle policejní zprávy bez známek života.

„Přesnou příčinu stále vyšetřuje znalec, ale v tuto chvíli to vypadá na chybu řidiče,“ uvedl Lemmel.

Podle deníku Bild mu zkušenosti za volantem nechyběly, jeden čas se dokonce živil řízením autobusu. Spolu s manželkou a dcerou žili poklidný život v malém bytě na předměstí Berlína –⁠⁠⁠⁠⁠  ve Špandavě. Den, který skončil tragédií, přitom začal radostně. Michael slavil v ten den své 59. narozeniny se svými nejbližšími. Netušil však, že budou jeho poslední.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Drsné záběry z Texasu. Opilý řidič terénního SUV najel do dvojice cyklistů, jednoho poté přejel

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie