Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tri psychicky najodolnejšie znamenia zverokruhu. Nič ich nedokáže zlomiť

26.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KieferPix). Astrológovia veria, že znamenia zverokruhu určujú naše vlastnosti a predispozície. Zaujímavé je, že niektoré z nich sa vyznačujú osobitnou psychickou odolnosťou. Sú húževnatí, sebavedomí a schopní čeliť akejkoľvek výzve. Patríte do tejto skupiny? Ktoré znamenia zverokruhu sú psychicky najodolnejšie? Foto: shutterstock/KieferPix Niektorí sú rodení romantici, iní sa držia […]
Menej ako 1 min. min.

26.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KieferPix).

Astrológovia veria, že znamenia zverokruhu určujú naše vlastnosti a predispozície. Zaujímavé je, že niektoré z nich sa vyznačujú osobitnou psychickou odolnosťou. Sú húževnatí, sebavedomí a schopní čeliť akejkoľvek výzve. Patríte do tejto skupiny?

Ktoré znamenia zverokruhu sú psychicky najodolnejšie?
Foto: shutterstock/KieferPix

Niektorí sú rodení romantici, iní sa držia pri zemi. Podľa astrológov majú znamenia zverokruhu určovať naše vlastnosti, naše dobré a zlé stránky, ako aj naše predispozície pre určité povolania. Existuje aj skupina znamení, ktoré sa považujú za citlivé a ľahko zraniteľné, alebo tie, ktoré sa vyznačujú vysokou psychickou odolnosťou. Práve poslednej skupine sa budeme dnes venovať. Tu sú tri psychicky najodolnejšie znamenia zverokruhu. Patríte do tejto skupiny?

Baran: odvaha a odhodlanie

Náš zoznam začína znamenie zverokruhu Baran. Ľudia v tomto znamení sú odvážni, energickí, dobrosrdeční a podnikaví. Vo svojom okolí sú tiež považovaní za „nezastaviteľných“. Snažia sa svižne vyhnúť všetkým problémom a prekážkam a v ťažkých chvíľach sa dokážu postarať sami o seba, aby mali silu bojovať ďalej. Hoci trpezlivosť nie je ich silnou stránkou, zdá sa, že sú mimoriadne psychicky odolní voči akýmkoľvek meandrom osudu. Samozrejme, ako každý, aj oni potrebujú rozhovor a porozumenie – to im v ťažkých chvíľach poskytuje dodatočnú motiváciu. Hoci Barani majú tendenciu neradi riskovať, v živote zvyčajne starostlivo analyzujú svoje stratégie. Ľudia z tohto znamenia zverokruhu sa zvyčajne spoliehajú sami na seba a svoje schopnosti. Neobzerajú sa dozadu, nepozerajú sa na to, čo robia iní – sústreďujú sa na svoj vlastný život. Nezaoberajú sa záležitosťami, nad ktorými nemajú kontrolu.

Váhy: tvrdé ako skala

Na prvý pohľad pôsobí nenápadne. Dámy a páni, tu je zverokruh Váh. Hoci sa na prvý pohľad môže zdať krehká a zraniteľná, nenechajte sa tým oklamať. Je to znamenie zverokruhu pevné ako skala, hoci sa to tak nemusí zdať. Na Váhu sa môžete vždy spoľahnúť – v krízových situáciách nepustí. Aj keď to môže byť ťažké, nevzdáva sa. Do zoznamu jej silných stránok patrí zmysel pre spravodlivosť, vyváženosť a láskavosť. Na druhej strane sú Váhy trochu hádavé, ale to im pomáha dosiahnuť rôzne ciele.

Váhy sú rodené altruistky – vždy sa snažia vidieť v druhých to dobré. Problémy a neúspechy, ktoré jej posiela osud, považuje za cennú lekciu. Verí, že na ceste k riešeniu problému vždy stretne dobrých ľudí, ktorí jej pomôžu. Nestráca čas rozbíjaním sa, jednoducho koná. Dokáže druhým zdvihnúť náladu a dodáva im odvahu. Mať ju v rodine alebo medzi priateľmi je skutočný poklad!

Tri znamenia zverokruhu sa považujú za mimoriadne mentálne odolné.
Foto: shutterstock/aslysun

Kozorožec: sústredenie a zodpovednosť

Zodpovednosť, spoľahlivosť, ambície. Takto by sa dal najjednoduchšie opísať Kozorožec. Prežije všetky vetry a búrky, aby mohol žiť ďalej. Optimista, ktorý vždy vidí svetlo na konci tunela a ako mantru opakuje: čo je zlé, prejde. Kozorožci sú veľmi psychicky odolní. A to vďaka tomu, že sú zameraní na dosahovanie cieľov. Nešťastný vzťah? To je v poriadku, je čas odísť, analyzovať, ako to urobiť, aby to fungovalo. Ak sa Kozorožec rozhodne, je ťažké ho presvedčiť, aby svoje plány zmenil. Sústredenie sa na cieľ im pomáha udržať si rovnováhu. Ľudia v tomto znamení neočakávajú, že všetko do seba zapadne okamžite, akoby mávnutím čarovného prútika. Uvedomujú si, že niektoré veci alebo riešenia problémov si vyžiadajú čas. Súhlasia s tým, že na ceste sa vyskytne veľa ťažkostí a že nie vždy stretnete láskavých ľudí. Kozorožci stoja pevne na zemi a nedajú sa oklamať dočasnými riešeniami. Ak niečo budujú, budujú to pomaly a krok za krokom.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Horoskop hovorí o „veľkom šťastí“. Prospeje najmä jednému znameniu zverokruhu

Tieto mená naznačujú finančný úspech. Nosíte jedno z nich? Máte silu prilákať peniaze

The post Tri psychicky najodolnejšie znamenia zverokruhu. Nič ich nedokáže zlomiť appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie