Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tri znaky, že vás váš muž podvádza

8.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Andrey_Popov). Nevera je vo vzťahu vždy nepríjemnou a bolestivou skúsenosťou. Je to jedna z najčastejších príčin rozpadu manželstva. Nevera môže ovplyvniť duševné zdravie a mať fatálne následky v citovom živote. Poškodzuje rodiny, križuje kariérne plány a kazí povesť. Ako sa ukazuje, neverníka možno ľahko odhaliť. Tu sú cenné rady. […]
Menej ako 1 min. min.

8.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Andrey_Popov).

Nevera je vo vzťahu vždy nepríjemnou a bolestivou skúsenosťou. Je to jedna z najčastejších príčin rozpadu manželstva. Nevera môže ovplyvniť duševné zdravie a mať fatálne následky v citovom živote. Poškodzuje rodiny, križuje kariérne plány a kazí povesť. Ako sa ukazuje, neverníka možno ľahko odhaliť. Tu sú cenné rady.

Nevera je vo vzťahu vždy nepríjemnou a bolestivou skúsenosťou.
Foto: shutterstock/Andrey_Popov

Bohužiaľ, svet nie je vždy taký krásny a ružový, ako by sme si želali. Rovnako je to aj so vzťahmi. Mnohé vzťahy sú dokonalé len zdanlivo, niekedy vás partner nosí na rukách na verejnosti a neustále vám vyznáva lásku. Medzitým za vaším chrbtom môže mať mnoho tajomstiev alebo inú ženu. Nech je dôvod akýkoľvek – zrada je vždy bolestivá a stojí za to vedieť, ako rozpoznať správanie neverného človeka.

Ako zistíte, či vás muž podvádza?

Ak si na svojom partnerovi všimnete niektorú z týchto troch vecí, buďte ostražitá.

mení svoje doterajšie aktivity a potrebuje viac súkromia

Začal sa váš partner zrazu izolovať a vysvetľuje, že potrebuje viac súkromia? Má na vás menej času, dokonca sa vyhýba kontaktu, odchádza na dlhší čas do inej miestnosti alebo mizne s telefónom v kúpeľni? Tieto signály s najväčšou pravdepodobnosťou naznačujú, že váš partner pred vami niečo skrýva. Pripúšťame, že to nemusí byť hneď nevera, ale určite nie je bez viny.

Tri znaky, že vás váš muž podvádza. Ktoré to sú?
Foto: shutterstock/Prostock-studio

náhle zmení vzhľad

Ak si váš muž začne aférku, pravdepodobne sa bude snažiť tejto osobe zapáčiť. Ak si doteraz dával na svoj zovňajšok veľkú pozornosť, možno sa nemusíte obávať. Ak ste si však všimli, že sa o seba v poslednom čase začal viac starať, kupuje si nové oblečenie a častejšie používa toaletnú vodu, mala by sa vám nad hlavou rozsvietiť červená kontrolka.

prestane vás chcieť

Je to asi jasné – ak muž uspokojuje svoje intímne potreby „bokom“, nebude cítiť túžbu priblížiť sa k vám. Nemusí však ísť hneď o sex, podvádzajúceho muža najľahšie rozlúštite v posteli. Ak vás neustále odháňa kvôli náhlej bolesti hlavy, únave alebo prechladnutiu – niečo sa musí diať. Popravde, môže sa aj skvele pretvarovať, ale počas intímnych chvíľ v posteli hneď spoznáte, že veci nie sú také, aké bývali.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Štyri mýty o nevere, ktorým veria podvedení

Aké klamstvo môže byť niekedy horšie ako nevera?

The post Tri znaky, že vás váš muž podvádza appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie