Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tri znamenia zverokruhu, ktoré majú v živote šťastie – kto sa narodil pod šťastnou hviezdou?

1.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Look Studio). Ktoré tri znamenia zverokruhu majú podľa vás v živote šťastie? Hoci je šťastie relatívny pojem a pre každého môže znamenať niečo iné, niekedy sa zdá, že iní ho majú o niečo viac. Ktoré znamenia zverokruhu môžu hovoriť o mimoriadnom šťastí? Ktoré znamenia zverokruhu môžu hovoriť o mimoriadnom […]
Menej ako 1 min. min.

1.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Look Studio).

Ktoré tri znamenia zverokruhu majú podľa vás v živote šťastie? Hoci je šťastie relatívny pojem a pre každého môže znamenať niečo iné, niekedy sa zdá, že iní ho majú o niečo viac. Ktoré znamenia zverokruhu môžu hovoriť o mimoriadnom šťastí?

Ktoré znamenia zverokruhu môžu hovoriť o mimoriadnom šťastí?
Foto: shutterstock/Look Studio

Prečo sa zdá, že niektorí ľudia sú vždy šťastní, zatiaľ čo iní sa neustále bezvýsledne naháňajú za šťastím? Možno tu má určitý vplyv dátum narodenia, čo však neznamená, že šťastie sa nedá vybudovať samostatne. Prečítajte si o troch znameniach zverokruhu, ktoré majú podľa horoskopu v živote šťastie. Nachádza sa vaše znamenie na tomto zozname? 

Tri znamenia zverokruhu, ktoré majú v živote šťastie – Strelec  

Z 12 znamení zverokruhu patrí Strelec rozhodne k tým šťastným. Za všetko môže jeho prirodzený sklon k slobode a dobrodružstvu. Aj keď Strelec pociťuje dočasný pokles formy, vždy môže využiť svoj vnútorný mechanizmus, ktorý mu pomôže uniknúť z pocitu smútku alebo bolesti. Strelec je zvyčajne dokonca žiarivý a nie je ovplyvnený zlom vonkajšieho sveta. Šťastie mu prinášajú aj vzťahy, ale partner Strelca musí pochopiť jeho potrebu nezávislosti a neustáleho zhonu. Nie každý s ním dokáže držať krok a nie každému vyhovuje také rýchle tempo. 

Ktoré tri znamenia zverokruhu, majú podľa horoskopu v živote šťastie?
Foto: shutterstock/Maria Markevich

Tri znamenia zverokruhu, ktoré majú v živote šťastie – Ryby 

Osoba v znamení Rýb je veľmi zaujímavý prípad. Častý plač jej umožňuje dať priechod svojim emóciám, čo v konečnom dôsledku vedie k šťastiu. Takáto sebaregulácia účinne pomáha prekonať smútok a otvoriť sa šťastiu. Ryby netlmia emócie, čo ich robí svojím spôsobom veľmi šťastnými a ich plačúce oči, okolie vníma ako súčasť ich fascinujúcej povahy. Ryby potrebujú k šťastiu aj svoju druhú polovičku, vzťah im dáva pocit naplnenia a bezpečia. Na opačnom póle sú opustené Ryby, ktoré veľmi trpia odmietnutím. Po zlých skúsenostiach aktivujú vypočítavú časť svojej povahy a samy skáču z kvetu na kvet, čím si chránia svoje city. 

Tri znamenia zverokruhu, ktoré majú v živote šťastie – Býk 

Býk je veľký romantik, ktorý sa nevyhýba romantike, čo robí jeho život mimoriadne šťastným. Býk miluje ľudí, jedlo a všetko krásne. Šťastie mu prináša pohodlie a materiálne veci, ktoré rád hromadí okolo seba. Ľudia v znamení Býka sú tvrdohlaví a zúrivo idú za svojimi cieľmi, ich šťastie sa môže skončiť, keď nedostanú to, čo očakávajú. 

Chýba vaše znamenie v tomto zozname? Nezabúdajte, že šťastie je aj každodenná voľba, ktorú robíme, každé ráno po prebudení. Je predovšetkým na nás, či budeme šťastní, alebo nás bude sprevádzať smútok. Šťastie je aj o blízkych ľuďoch, ktorými sa obklopujeme, sú to naši súkromní anjeli, ktorí nás vo chvíli pochybností pozdvihnú. Každý nový deň je dar a ako taký by sme ho mali brať. 

Nezabudnite, že k uvedeným popisom treba pristupovať s rezervou.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Najpriateľskejšie znamenia zverokruhu. Ľahko si získavajú priateľov a vždy sú pripravení pomôcť

Takto vás váš anjel strážny varuje pred nebezpečenstvom. 6 signálov, na ktoré si treba dávať pozor

The post Tri znamenia zverokruhu, ktoré majú v živote šťastie – kto sa narodil pod šťastnou hviezdou? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie