Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tri znamenia zverokruhu žien, ktoré žijú najdlhšie. Ste na tomto zlatom zozname?

4.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ruslan Huzau). Ktoré znamenia zverokruhu žijú najdlhšie? Práve hviezdy im diktujú špecifické povahové vlastnosti, ktoré môžu prispieť k dožitiu sa vysokého veku. Ktoré ženy sa budú tešiť zo života najdlhšie? Zistite, či ste na zozname šťastlivcov. Ktoré znamenia zverokruhu žijú najdlhšie? Foto: shutterstock/Ruslan Huzau Baran – šport a zdravé […]
Menej ako 1 min. min.

4.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ruslan Huzau).

Ktoré znamenia zverokruhu žijú najdlhšie? Práve hviezdy im diktujú špecifické povahové vlastnosti, ktoré môžu prispieť k dožitiu sa vysokého veku. Ktoré ženy sa budú tešiť zo života najdlhšie? Zistite, či ste na zozname šťastlivcov.

Ktoré znamenia zverokruhu žijú najdlhšie?
Foto: shutterstock/Ruslan Huzau

Baran – šport a zdravé stravovanie sú kľúčové

Ženy zverokruhu Baran si cenia zdravý životný štýl. Milujú nielen šport, ale dôležité je pre nich aj zdravé stravovanie. Nepriťahujú ich žiadne povzbudzujúce látky. Vďaka tomu sa ženy narodené v znamení Barana môžu dožiť krásnej a pokojnej staroby.

Životnosť Baranov je ovplyvnená aj ich prístupom k životu. Sú neuveriteľne rozumní a pred tým, ako urobia niečo nebezpečné, si to minimálne dvakrát rozmyslia. Okrem toho sú odhodlaní prekonať všetky životné prekážky, napríklad choroby. Ženy v znamení Barana sa v priemere dožívajú 79 rokov.

Panna – chráni ich prístup k životu bez stresu

Dlhovekosť života ženy v znamení Panny ovplyvňuje predovšetkým jej dobrá organizácia. Žiadne iné znamenie nemá tak dobre naplánovaný deň. Vďaka tomu sa Panny vyhýbajú mnohým stresom z toho, že nemajú dostatok času alebo nevedia, čo majú robiť. Dobre sa vyrovnávajú aj s tým, keď je tento plán zmarený a sú nútené improvizovať. Ani vtedy sa nenechajú ovplyvniť stresom a ku všetkému pristupujú s chladnou hlavou.

Panny si cenia aj fyzickú aktivitu. Nielenže si tým predlžujú život, ale tiež si dlhšie zachovávajú svoj mladistvý vzhľad. Dbajú na to, aby bolo cvičenie pravidelnou súčasťou ich života, či už vo forme posilňovne, bicyklovania alebo práce na záhrade. Z tohto dôvodu sa ženy v znamení Panny dožívajú v priemere až 81 rokov.

Ktoré ženy sa budú tešiť zo života najdlhšie?
Foto: shutterstock/Miljan Zivkovic

Kozorožec – uprednostňuje prevenciu pred liečbou

Ženy v znamení Kozorožca sa veľmi starajú o svoje zdravie. Pravidelné prehliadky majú takmer v krvi. Vždy sa dôkladne starajú o to, aby si každý rok urobili základné merania. Takisto neváhajú, keď ich niečo začne trápiť. Predpokladajú, že rýchla reakcia im poskytne väčšiu šancu na uzdravenie a majú pravdu.

Ženy v znamení Kozorožca sa v priemere dožívajú 82 rokov.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Čo nás čaká v júni? Horoskop hovorí o výzvach a príležitostiach

Tu sú tri najinteligentnejšie znamenia zverokruhu. Narodili sa s vysokým IQ. Dokážu človeka prezrieť

The post Tri znamenia zverokruhu žien, ktoré žijú najdlhšie. Ste na tomto zlatom zozname? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie