Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Trik na mastné vlasy. Takto ich osviežite bez umývania alebo suchého šampónu. Máte to v kúpeľni

24.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Mariia Boiko, TikTok/@maj.beauty). Suchý šampón je obľúbený produkt, ktorý miluje mnoho žien. Umožňuje rýchle osvieženie vlasov, keď nemáte možnosť ich umyť šampónom, a nadvihuje ich od korienkov pre väčší objem. Existujú však aj iné spôsoby, ako dosiahnuť podobné výsledky. Tento trvá päť minút. Trik na mastné vlasy. Takto ich […]
Menej ako 1 min. min.

24.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Mariia Boiko, TikTok/@maj.beauty).

Suchý šampón je obľúbený produkt, ktorý miluje mnoho žien. Umožňuje rýchle osvieženie vlasov, keď nemáte možnosť ich umyť šampónom, a nadvihuje ich od korienkov pre väčší objem. Existujú však aj iné spôsoby, ako dosiahnuť podobné výsledky. Tento trvá päť minút.

Trik na mastné vlasy. Takto ich osviežite bez umývania alebo suchého šampónu. Máte to v kúpeľni.
Foto: shutterstock/Mariia Boiko, TikTok/@maj.beauty

Tento prekvapivý nový trik z TikToku okamžite vyvolal vlny na internete. Počas letných horúčav mnohé ženy bojujú s vlasmi, ktoré sa mastia rýchlejšie ako zvyčajne. Niekedy nemáme po ruke suchý šampón a chceme ich rýchlo osviežiť. Našťastie pomôže výrobok, ktorý má väčšina z nás v kozmetickej taštičke.

Domáce prostriedky na mastné vlasy. Vyskúšajte odličovač

Jedna TikTokerka, ktorá vystupuje pod pseudonymom @maj.beauty, sa rozhodla vyskúšať nedávno obľúbený trik na mastné vlasy. Výsledky ju šokovali. Video, v ktorom predstavuje skutočnú revolúciu, pokiaľ ide o osvieženie vlasov, si pozrelo už viac ako 3 milióny ľudí a nie, nie je to suchý šampón. Ukázalo sa, že namiesto neho môžeme použiť kozmetický prípravok, ktorý máme pravdepodobne na toaletnom stolíku. Je to micelárna voda, ktorá sa najčastejšie používa ako odličovač a čistič tváre. Zaujímavé je, že stačí naliať malé množstvo tekutiny do nádobky s rozprašovačom a potom ju štedro nastriekať na vlasy od korienkov. Na záver influencerka ukazuje, ako hydratované pramene vyfénovať. Najlepšie je to urobiť teplým prúdom. Na dosiahnutie extra štýlu použite sušič vlasov s kulmou. Celý proces trvá približne päť minút a treba povedať, že vyzerá mimoriadne jednoducho a príjemne. Je ideálny na úpravu vlasov na poslednú chvíľu pred dôležitou udalosťou. Len nezabudnite na niekoľko dôležitých pravidiel.

Čo na mastné vlasy? Ani ten najlepší suchý šampón nám nedá tieto výsledky

Micelárna voda, ktorú používame na osvieženie vlasov, by mala byť čo najprirodzenejšia a mať jednoduché zloženie. V ideálnom prípade by nemalo ísť o kozmetický prípravok s prídavkom špeciálnych olejov. Nezabudnite tiež vždy použiť fľašu s rozprašovačom, aby ste si na hlavu nevyliali príliš veľa tekutiny. Odličovacie prostriedky majú na naše vlasy takmer rovnaký účinok ako na tvár. Odstraňuje kožný maz a pot, ako aj všetky nečistoty. Výsledkom je takmer okamžité osvieženie. Navyše je absolútne neviditeľné, že sme niečo podobné použili. Suchý šampón môže zanechať biele zvyšky alebo peľ, zatiaľ čo micelárna voda vaše vlasy len vyčistí a nezavadzia pod prebytočným mazom. Hoci by sme to nemali robiť každý deň, vzhľadom na to, že teplý vzduch z fénu môže vlasy poškodiť a príliš veľa prípravku ich vysuší, v prípade núdze to bude fungovať perfektne.

Rrdakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Chytré triky na viditeľné odrasty. Zbavte sa ich za pár minút

Toto je najlepšia maska na vyhladenie vlasov. Funguje lepšie ako keratín. Účinok už po prvom použití

The post Trik na mastné vlasy. Takto ich osviežite bez umývania alebo suchého šampónu. Máte to v kúpeľni appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie