Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Trikrát očkovaný Andrej Babiš dostal silný covid

www.slovanskenoviny.sk/rss Trikrát očkovaný predseda ANO Andrej Babiš opakovane dostal covid. To je dôvod, prečo ruší program na ďalšie dni. Ostal verný svojim zvykom a túto skutočnosť oznámil vo videu na sociálnej sieti, ktoré aj napriek tomu, že sa necíti dobre, natočil priamo z lôžka. Babiša „skolil“ covid počas víkendu, aktuálne leží v horúčkach a musel zrušiť program […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Trikrát očkovaný predseda ANO Andrej Babiš opakovane dostal covid. To je dôvod, prečo ruší program na ďalšie dni. Ostal verný svojim zvykom a túto skutočnosť oznámil vo videu na sociálnej sieti, ktoré aj napriek tomu, že sa necíti dobre, natočil priamo z lôžka.

Babiša „skolil“ covid počas víkendu, aktuálne leží v horúčkach a musel zrušiť program na najbližšie dni. Vo videu na Facebooku tiež pripomenul, že je trikrát očkovaný. Novinky.cz pripomenuli, že Babiš bol jedným z prvých Čechov, ktorí sa nechali zaočkovať experimentálnou vakcínou. V závere roku 2020 tento akt pred kamerami podstúpilo aj množstvo slovenských osobností politického, športového, či kultúrneho sveta. Veronika Remišová sa „postavila do radu na vakcínu“ aj napriek tomu, že ochorenie prekonala.

Ešte v sobotu sobášil

Babiš ešte v sobotu oddával novomanželov, no už v nedeľu podľa vlastných slov zistil, že dostal covid. Posťažoval si, že vírus opakovane chytil aj napriek trom dávkam očkovania. Sám priznal, že ho trápi horúčka. Kvôli ochoreniu musel zrušiť program, ktorý mal absolvovať s podpredsedom hnutia Karlom Havlíčkom v stredných Čechách.

„Veľmi sa ospravedlňujem, ale Karel to zvládne aj bezo mňa,“dodal Babiš s odkazom na niekdajšieho viacnásobného ministra a šéfa tieňovej vlády ANO. Podľa Babiša aktuálne covid a virózy „zúrí všade“. Nie je isté ani to, že sa z toho dostane do poľnohospodárskej výstavy v Českých Budějoviciach – Země živitelka, kam sa veľmi tešil, no jeho účasť nie je istá.

Očkovací priekopník v ČR

Server Novinky.cz pripomína, že predseda hnutia ANO prekonal covid už v októbri 2022. Vtedy si sťažoval na horúčky a bolesti hlavy. Keď v decembri 2020 do Česka dorazili prvé očkovacie vakcíny proti covidu, Babiš ako vtedajší premiér bol jedným z prvých Čechov, ktorí sa dali demonštratívne zaočkovať.

Nebol jediný

V rovnakom čase aj Slovensko obehli prvé zábery tých, ktorí sa demonštratívne nechali zaočkovať experimentálnou vakcínou proti covidu. Objektívy kamier a blesky fotoaparátov nedočkavo priam hltali lekára Vladimíra Krčméryho, svoje ramená hrdo prijímajúce vakcínu na sociálnych sieťach ukazovali prezidentka, ktorá sa prepožičala aj na masívnu reklamnú kampaň, či Dominika Cibulková a mnohí ďalší.

Zdroj: FB Dr. Igor Bukovský

Nedala sa zahanbiť ani Remišová

Akčnou propagátorkou očkovania bola aj Veronika Remišová (dnes Matovičovo hnutie), vtedy ministerka investícií a regionálneho rozvoja.

„Dnes sa mi skončila 10-dňová karanténa. Choroba dá človeku zabrať, no najťažšia bola izolácia od rodiny počas Vianočných sviatkov, kvôli ochrane blízkych. Nápor na zdravotníkov a nemocnice je obrovský. Pomáhajme si navzájom a minimalizujme sociálne kontakty mimo svojej domácnosti,“ napísala Remišová v statuse na Facebooku 29. decembra 2020.

„Akonáhle to po prekonaní covidu bude možné, nechám sa zaočkovať aj s rodinou, keď na nás príde rad,“ ubezpečila svojich prívržencov Remišová, ktorá sa neskôr v ktorejsi diskusnej relácii nechala počuť, že covid prekonala niekoľkokrát, no zaočkovať by sa neváhala ani štvrtýkrát.

hlavnydennik.sk

Príspevok Trikrát očkovaný Andrej Babiš dostal silný covid je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie