Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Trnava : MILIÓNTY PREJAZD CYKLISTU NA RYBNÍKOVEJ ULICI! V týchto dňoch sme na cyklotrase na Rybníkovej ulici zaznamenali výnimočný míľnik – miliónty prejazd cykli…

🎉🚴‍♂️ MILIÓNTY PREJAZD CYKLISTU NA RYBNÍKOVEJ ULICI! 🚴‍♀️🎉 📢V týchto dňoch sme na cyklotrase na Rybníkovej ulici zaznamenali výnimočný míľnik – miliónty prejazd cyklistu! Vďaka indukčným sčítačom máme presný prehľad o počte prejazdov na jednotlivých cyklotrasách. Na tomto mieste je nainštalovaný od 11. novembra 2020, v priemere po ňom prejde takmer 800 cyklistov denne, čo […]
Menej ako 1 min. min.

🎉🚴‍♂️ MILIÓNTY PREJAZD CYKLISTU NA RYBNÍKOVEJ ULICI! 🚴‍♀️🎉

📢V týchto dňoch sme na cyklotrase na Rybníkovej ulici zaznamenali výnimočný míľnik – miliónty prejazd cyklistu! Vďaka indukčným sčítačom máme presný prehľad o počte prejazdov na jednotlivých cyklotrasách. Na tomto mieste je nainštalovaný od 11. novembra 2020, v priemere po ňom prejde takmer 800 cyklistov denne, čo robí z tejto trasy jednu z najvyťaženejších v meste.

🛠 V Trnave máme nainštalovaných dvadsať sčítačov, ktoré monitorujú premávku na takmer 25 kilometroch našej cyklosiete. Tieto indukčné zariadenia počítajú len bicykle a sú odolné voči poveternostným podmienkam. Poskytujú nám dáta o využívaní bicyklov na jednotlivých úsekoch cyklotrás, čo je užitočné pri plánovaní cyklistickej infraštruktúry a zlepšovaní samotných cyklotrás v meste.

🙏Ďakujeme vám za každú vašu jazdu, za vašu podporu udržateľnej mobility a za to, že svojou aktivitou prispievate k zdravšiemu a čistejšiemu mestu Trnava.

💙Neprestávame napredovať.
💛Neprestávate nás podporovať.

Viac sa dočítate v článku na našom webe: https://www.trnava.sk/aktualita/13508/milion-cyklistov-na-rybnikovej

#dasatoajinak #mestokdesazijekralovsky #Trnava #milionprejazdov



Zdroj: Mesto Trnava

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie