Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Trnava : XI. TRNAVSKÉ ŠPORTOVÉ HRY SENIOROV Mesto Trnava zorganizovalo XI. Trnavské športové hry seniorov, ktoré sa konali 30. mája 2024 v športovom areáli ZŠ a MŠ …

XI. TRNAVSKÉ ŠPORTOVÉ HRY SENIOROV Mesto Trnava zorganizovalo XI. Trnavské športové hry seniorov, ktoré sa konali 30. mája 2024 v športovom areáli ZŠ a MŠ Spartakovská. Toto podujatie sa teší veľkej obľube medzi seniormi, ktorí si prišli zmerať sily v rôznych disciplínach ako beh, hod granátom, kop na bránku alebo petang. 🎉 Slávnostné otvorenie začalo […]
Menej ako 1 min. min.

XI. TRNAVSKÉ ŠPORTOVÉ HRY SENIOROV

Mesto Trnava zorganizovalo XI. Trnavské športové hry seniorov, ktoré sa konali 30. mája 2024 v športovom areáli ZŠ a MŠ Spartakovská. Toto podujatie sa teší veľkej obľube medzi seniormi, ktorí si prišli zmerať sily v rôznych disciplínach ako beh, hod granátom, kop na bránku alebo petang.

🎉 Slávnostné otvorenie začalo o 9.45 h a už od 10.00 h sa športovci pustili do súťaží. Výsledky boli úžasné a energia účastníkov bola neuveriteľná!

👏 Gratulujeme víťazom a ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili a prispeli k vytvoreniu skvelej atmosféry. Bez ohľadu na výsledky sú všetci naši seniori víťazmi za svoju odvahu a športového ducha!

🏅 Prvé miesto v každej disciplíne a kategórii bolo ocenené diplomom, medailou a cenou. Druhé a tretie miesto získalo medailu a diplom a všetci účastníci dostali od mesta tašku so spomienkovými predmetmi, praktickými darčekmi a tričkom s logom mesta.

Ďakujeme tiež všetkým organizátorom a partnerom: Mesto Trnava, Kalokagatia – CVČ Trnava, MsO JDS Trnava, Denné centrá Trnava a ZŠ s MŠ Spartakovská Trnava.

📸 Pozrite si niektoré momenty z tohto podujatia v našej fotogalérii.

Tešíme sa na ďalší ročník a dúfame, že sa k nám pripojí ešte viac nadšených seniorov.

#Trnava❤ #SportoveHry #Seniori #trnavajevzdydobrynapad #dasatoajinak







Zdroj: Mesto Trnava

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie