Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Trpké slová kráľovskej expertky o Harrym a Meghan Markle: „Netušia, čo sa deje so zdravím Kate“

27.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/B. Lenoir shutterstock/Lwsi Cox). Po presťahovaní do USA sa princ Harry a Meghan Markle pokúšajú rozbehnúť vlastný biznis. Robia veci inak, čo môže byť spôsobené tým, že médiá sa primárne zaujímajú o ich spojenie s kráľovskou rodinou. Tie sa však v poslednej dobe čoraz viac chradnú. Po presťahovaní do […]
Menej ako 1 min. min.

27.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/B. Lenoir shutterstock/Lwsi Cox).

Po presťahovaní do USA sa princ Harry a Meghan Markle pokúšajú rozbehnúť vlastný biznis. Robia veci inak, čo môže byť spôsobené tým, že médiá sa primárne zaujímajú o ich spojenie s kráľovskou rodinou. Tie sa však v poslednej dobe čoraz viac chradnú.

Po presťahovaní do USA sa princ Harry a Meghan Markle pokúšajú rozbehnúť vlastný biznis.
Foto: shutterstock/B. Lenoir shutterstock/Lwsi Cox

Britská kráľovská rodina prežíva tento rok mimoriadne ťažké obdobie. Po prvé, kráľ Karol oznámil svoju diagnózu rakoviny. O necelé dva mesiace neskôr oznámila aj Kate Middleton, že má rakovinu. Vojvodkyňa sa už začala liečiť, no verejne sa neukazuje.

Rakovina v kráľovskej rodine

Podľa oficiálnych oznámení sa kráľ Karol čoskoro vráti k väčšine svojich povinností. Svoju prácu zatiaľ obmedzil na prácu na štátnych dokumentoch. Občas sa stretol aj s najvýznamnejšími politikmi. Vo februári zachytili fotoreportéri jeho stretnutie s britským premiérom.

Ako reagujú princ Harry a Meghan Markle na rodinnú drámu? Kráľov syn sa už stretol so svojím otcom. Na pohovor, ktorý mal trvať len 45 minút, priletel priamo z USA. Po zverejnení diagnózy Kate vydali on aj Meghan vyhlásenie.

„Prajeme zdravie a uzdravenie pre Kate a rodinu a dúfame, že tak budú môcť urobiť súkromne a v pokoji“

– povedali vtedy pre Vanity Fair.

POZRITE TIEŽ AJ: Princ William sa stretol s tínedžermi. Potom začal rozprávať o vojvodkyni Kate

Princ Harry a Meghan Markle sú „odrezaní od informácií“

Tým sa ich aktivita k téme skončila. To je celkom prekvapujúce, pretože nie tak dávno Harry a Meghan túžili vybudovať svoju novú značku v zámorí v zákulisí života kráľovskej rodiny. Ich rozhovory boli široko komentované a princ dokonca napísal celú knihu o realite kráľovského života z jeho pohľadu. Prečo teraz mlčia? Dôvod sa ukazuje byť jednoduchý.

Ako tvrdia kráľovskí experti z USA a Veľkej Británie, jediné, čo môžu Harry a Meghan verejnosti ponúknuť, sú prepojenia so súdom. Problém je, že ich vzťahy s blízkymi sú v poslednom čase mimoriadne chladné.

„Pravdou je, že vieme, že Harry a Meghan sú teraz odrezaní od informácií. Netušia, čo sa deje so zdravím Kate. Zdá sa, že tiež netušia, čo sa deje s kráľom – preto nemajú čo ponúknuť médiám“

– komentovala Maureen Callahanová v rozhovore pre GBN America, cituje NYP a The Mirror.

Z času na čas sa povráva, že William a Harry sa zmieria tvárou v tvár otcovej chorobe, no zdá sa, že si ešte nepodali ruky, aby sa dohodli.

Prince Harry and Meghan Markle ‘in informational blackout’ with Kate, Charles’ health updates: expert https://t.co/wJXMbg5UtU pic.twitter.com/rjzsBpsKPn

— New York Post (@nypost) April 26, 2024

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Už žiadne špekulácie o zlom stave kráľa Karola. Palác vydal vyhlásenie. Toto je „dôležitý krok“

Zahraničné médiá hlásia ZLÝ ZDRAVOTNÝ STAV kráľa Karola III.!

The post Trpké slová kráľovskej expertky o Harrym a Meghan Markle: „Netušia, čo sa deje so zdravím Kate“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie