Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Trump musel časť veľkorysého daru od Winklevossovcov vrátiť. Dvojčatá „porušili“ zákon

Cameron a Tyler Winklevossovci, bohatí pionieri kryptosveta, darovali 2 milióny dolárov v Bitcoinoch na prezidentskú predvolebnú kampaň Donalda Trumpa, písali sme. Ich veľkorysosť však narazila na právne prekážky. Trump tak musel nemalú čiastku príspevku vrátiť, píše portál Cryptoglobe. Winklevossovci tvrdia, že každý z nich daroval 1 milión dolárov v najsilnejšej kryptomene na účet republikánskeho kandidáta. […]
Menej ako 1 min. min.

Cameron a Tyler Winklevossovci, bohatí pionieri kryptosveta, darovali 2 milióny dolárov v Bitcoinoch na prezidentskú predvolebnú kampaň Donalda Trumpa, písali sme. Ich veľkorysosť však narazila na právne prekážky. Trump tak musel nemalú čiastku príspevku vrátiť, píše portál Cryptoglobe.

Winklevossovci tvrdia, že každý z nich daroval 1 milión dolárov v najsilnejšej kryptomene na účet republikánskeho kandidáta. Tento príspevok však prevýšil zákonný limit 844 600 dolárov, ktorý môže Trumpov výbor prijať od jednotlivca.

Anonymný predstaviteľ kampane potvrdil pre Bloomberg, od ktorého Cryptoglobe prebral informáciu, že prebytok vrátili, hoci nie je jasné, či v kryptomene alebo v hotovosti.

Čo sa stalo s peniazmi?

Darované prostriedky rozdelili medzi Trumpovu kampaň, vedúci PAC pokrývajúci jeho právne náklady, Republikánsky národný výbor a 42 republikánskych štátnych výborov.

Trump stavil na kryptomeny

Tento príspevok symbolizuje rastúce spojenectvo medzi Trumpom a kryptomenovým priemyslom, ktorý sa stal vplyvným hráčom v prezidentských voľbách USA 2024. Trump vo svojej kampani kryptomenový priemysel aktívne prijíma, používa tiež digitálne aktíva na oslovenie nových voličov a prijíma krypto dary.

Trump prisľúbil ukončenie toho, čo nazýva „Bidenova vojna proti kryptu“, ak získa druhé funkčné obdobie. Tento prísľub vyhlásil na svoje 78. narodeniny počas špeciálneho prejavu vo West Palm Beach na Floride.

Zdôraznil tu svoj záväzok voči kryptomenovému sektoru:

Ukončím Bidenovu vojnu proti kryptu a zabezpečíme, aby budúcnosť krypta a budúcnosť Bitcoinu bola vyrobená v Amerike; udržíme ju tu a veľa z toho sa bude diať práve tu na Floride.

Toto vyhlásenie podčiarkuje jeho úmysel vytvoriť kryptopriateľské prostredie v Spojených štátoch, najmä na Floride, ktorá je známa svojím podporujúcim postojom k kryptomenám.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

CEO Gemini Tyler Winklevoss v tom má jasno

Tyler Winklevoss, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ kryptomenovej burzy Gemini, v príspevku z 20. júna 2024 na platforme X vyhlásil, že v nadchádzajúcich prezidentských voľbách podporí Donalda Trumpa. Svoje rozhodnutie vysvetľuje ako reakciu na agresívny a nepriateľský postoj Bidenovej administratívy voči kryptomenovému priemyslu.

I just donated $1 million in bitcoin (15.47 BTC) to @realDonaldTrump and will be voting for him in November. Here’s why:

Over the past few years, the Biden Administration has openly declared war against crypto. It has weaponized multiple government agencies to bully, harass, and… pic.twitter.com/qOQSpmanBR

— Tyler Winklevoss (@tyler) June 20, 2024

Winklevoss obviňuje Bidenovu administratívu z vedenia otvorenej vojny proti kryptu. Tvrdí, že federálne agentúry využíva na obťažovanie a žaloby voči kryptopriemyslu. Tieto kroky označuje za hrubé zneužitie moci s cieľom potlačiť inovácie a poškodiť ekonomiku pre politický zisk.

Winklevoss predstavuje Trumpa ako pro-biznis a pro-krypto kandidáta. Kryptokomunitu vyzýva, aby za neho hlasovala a vyjadrila tak svoj postoj proti škodlivým politikám súčasnej administratívy. Zdôrazňuje potrebu vlády, ktorá podporuje inovácie a ekonomický rast. Podľa neho je Trump tým správnym lídrom, ktorý bude presadzovať tieto hodnoty.

The post Trump musel časť veľkorysého daru od Winklevossovcov vrátiť. Dvojčatá „porušili“ zákon appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie