Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Trump povedal, že má plán pre Ukrajinu a Rusko

www.slovanskenoviny.sk/rss Trump povedal, že má mierový plán pre Ukrajinu, ale nebude ho zdieľať Republikánsky kandidát na prezidenta Donald Trump vo viac ako hodinovom rozhovore v podcaste Lexa Friedmana povedal, že má plán na dosiahnutie mieru na Ukrajine, podrobnosti však odmietol prezradiť. „Mám veľmi presný plán, ako zastaviť Ukrajinu a Rusko, a mám jasnú predstavu, možno nie plán, […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Trump povedal, že má mierový plán pre Ukrajinu, ale nebude ho zdieľať

Republikánsky kandidát na prezidenta Donald Trump vo viac ako hodinovom rozhovore v podcaste Lexa Friedmana povedal, že má plán na dosiahnutie mieru na Ukrajine, podrobnosti však odmietol prezradiť.

„Mám veľmi presný plán, ako zastaviť Ukrajinu a Rusko, a mám jasnú predstavu, možno nie plán, ale nápad pre Čínu,“ povedal.

Trump zároveň vysvetlil, že podstatu týchto plánov nemôže prezradiť, pretože potom by stratili efekt prekvapenia a úspech by sa nedostavil.

Bývalá hlava amerického štátu sa už viackrát vyjadrila, že ak bude znovuzvolená, dokáže konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou vyriešiť už za 24 hodín. Tlačový tajomník ruského prezidenta Dmitrij Peskov v komentári k týmto slovám poznamenal, že problém je príliš zložitý na také jednoduché riešenie.

Prezidentské voľby v USA sú naplánované na 5. novembra. Demokratickú stranu bude zastupovať podpredsedníčka Kamala Harrisová Republikánsku stranu bývalý prezident Donald Trump.

/ skspravy.sk /

Príspevok Trump povedal, že má plán pre Ukrajinu a Rusko je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie