Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Trump reaguje na Bidenovo rozhodnutie, označil ho za najhoršieho prezidenta

Bývalý prezident USA Donald Trump ​sa pre stanicu CNN vyjadril k rozhodnutiu jeho protikandidáta Joea Bidena.  Americký prezident oznámil, že sa nebude uchádzať o znovuzvolenie na post prezidenta USA. ​Trump v rozhovore pre CNN označil Bidena za „najhoršieho prezidenta v histórii USA“ a uvideol, že podľa neho „bude ľahšie poraziť viceprezidentku Kamalu Harrisovú než Bidena.“ Biden po svojom dnešnom oznámení, že odstupuje z […]
Menej ako 1 min. min.

Bývalý prezident USA Donald Trump ​sa pre stanicu CNN vyjadril k rozhodnutiu jeho protikandidáta Joea Bidena.  Americký prezident oznámil, že sa nebude uchádzať o znovuzvolenie na post prezidenta USA.

​Trump v rozhovore pre CNN označil Bidena za „najhoršieho prezidenta v histórii USA“ a uvideol, že podľa neho „bude ľahšie poraziť viceprezidentku Kamalu Harrisovú než Bidena.“

Biden po svojom dnešnom oznámení, že odstupuje z kandidatúry za svoje znovuzvolenie za prezidenta Spojených štátov, vyjadril plnú podporu viceprezidentke Kamale Harrisovej, aby sa stala prezidentskou kandidátkou Demokratickej strany pre novembrové voľby. Biden to uviedol na sociálnej sieti X.

„Demokrati – je čas sa spojiť a poraziť Trumpa. Urobme to, „napísal Biden s odvolaním sa na republikánskeho prezidentského kandidáta Donalda Trumpa.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie