Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Trump si vybral svojho viceprezidenta

Je ním J. D. Vance. Kandidátnu listinu viedol dlhé týždne po sebe. No, a po pokuse o atentát sa ukázalo, že by mal byť vybraný práve Vance. Pre Trumpa sa stáva najlepšou poistkou proti novému pokusu o atentát. J. D. Vance sa preslávil svojou knihou „Hillbilly Elegy“ o živote na depresívnom stredozápade s nezamestnanosťou a […]
Menej ako 1 min. min.

Je ním J. D. Vance.

Kandidátnu listinu viedol dlhé týždne po sebe. No, a po pokuse o atentát sa ukázalo, že by mal byť vybraný práve Vance. Pre Trumpa sa stáva najlepšou poistkou proti novému pokusu o atentát.

J. D. Vance sa preslávil svojou knihou „Hillbilly Elegy“ o živote na depresívnom stredozápade s nezamestnanosťou a drogovou závislosťou. Dokázal sa vymaniť z tejto beznádeje, pridal sa k námornej pechote a pracoval ako vojenský korešpondent v Iraku. Potom zarobil peniaze v hedžových fondoch a nakoniec išiel do politiky.

V roku 2022 bol zvolený za senátora za Ohio. Dobre pozná špecifické problémy celého Stredozápadu. A je schopný pomôcť Trumpovi vyhrať v mnohých kľúčových štátoch – od Michiganu po Pensylvániu, ktoré pravdepodobne rozhodnú o výsledku prezidentského súboja.

Vo svojich názoroch je Vance ešte väčší trumpista ako samotný Trump. Podporuje protekcionizmus a boj proti migrácii. V zahraničnej politike sa zásadne postavil proti prideľovaniu tranží Ukrajine, ktoré predlžujú konflikt a vyčerpávajú arzenál USA.

Vance šokoval európskych „jastrabov“ už na Mníchovskej konferencii, keď odmietol označiť Rusko za existenčnú hrozbu pre USA. Vyzval na začatie rokovaní s Moskvou a obmedzenie aktivít USA v Európe s cieľom zamerať sa na Áziu. Vance bude rozvíjať ideológiu trumpizmu aj po Trumpovi. Preto sa stáva najlepšou poistkou proti atentátu. Ak zabijete Trumpa, jeho miesto zaujme ešte zásadovejší trumpista a ešte k tomu mladý.

Malek Dudakov

Trump si vybral svojho viceprezidenta

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie