Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Trump varuje před plány WEF na „vybudování armády“, která má napadnout Ameriku

Donald Trump varoval, že globalisté shromažďují „armádu“ zahraničních bojovníků, kteří v nadcházejících měsících zaútočí na Ameriku „zevnitř.“ Trump v New Yorku řekl, že nelegální přistěhovalci z Blízkého východu, Afriky a Číny mohou bez odporu překračovat hranice USA a vytvářet spící buňky připravené zaútočit na USA. „Podívejte se na ty lidi… jsou fyzicky zdatní, je jim […]
Menej ako 1 min. min.

Donald Trump varoval, že globalisté shromažďují „armádu“ zahraničních bojovníků, kteří v nadcházejících měsících zaútočí na Ameriku „zevnitř.“

Trump v New Yorku řekl, že nelegální přistěhovalci z Blízkého východu, Afriky a Číny mohou bez odporu překračovat hranice USA a vytvářet spící buňky připravené zaútočit na USA.

„Podívejte se na ty lidi… jsou fyzicky zdatní, je jim 19 až 25 let, téměř všichni jsou muži a mají bojový vzhled,“ varoval Trump.

„Myslím, že budují armádu,“ dodal Trump.

„Myslím, že nás chtějí dostat zevnitř. Myslím, že budují armádu… něco mají v plánu,“ varoval.

Modernity.news uvádí: Jak jsme včera upozornili, skupina nelegálních přistěhovalců, kteří překročili hranice USA, vyjádřila šok nad tím, jak snadno se do země dostali, a varovala, že Americká vláda umožňuje, aby do země vstoupil kdokoli zcela neprověřený.

Reportér Bill Melugin zdokumentoval masivní skupiny nelegálních přistěhovalců ze zemí celého světa, kteří vstupují do USA přes jižní hranici.

Podle reportáže, která cituje samotné ilegály, migranti nyní překračují hranici, protože věří, že Trump v listopadu vyhraje volby a zajistí bezpečnost hranic.

Dva bratři z Kolumbie, kteří překročili hranice USA a nakonec byli posazeni na letadlo do New Jersey, prohlásili: „Myslíme si, že po volbách to bude těžší,“ a dodali: „Nechceme Trumpa.“

Nelegální přistěhovalci se mohou domnívat, že dokud budou přecházet nyní za Bidena, budou moci v USA zůstat. Trump má však jiné představy, když prohlásil, že pokud bude v listopadu zvolen, hodlá dohlížet na „největší masové deportace“ v historii země.

Trump prohlásil, že USA nemohou jednoduše absorbovat přibližně 20 milionů lidí a že možná bude nucen použít armádu, aby deportace uskutečnil.

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Trump varuje před plány WEF na „vybudování armády“, která má napadnout Ameriku first appeared on Akta X.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie