Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Trumpov exporadca označuje reakciu Bidena na ruské lode na Kube za chybu

www.slovanskenoviny.sk/rss Bývalý poradca amerického prezidenta pre národnú bezpečnosť John Bolton označil prítomnosť ruských lodí na Kube za výzvu pre Washington a nečinnosť Joea Bidena za znak slabosti súčasnej administratívy. “To, čo sa Rusko snaží dosiahnuť pri našom južnom pobreží, je ukázať, aké slabé a rozporuplné sú USA pod vedením Joea Bidena. Toto je klasický prípad […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Bývalý poradca amerického prezidenta pre národnú bezpečnosť John Bolton označil prítomnosť ruských lodí na Kube za výzvu pre Washington a nečinnosť Joea Bidena za znak slabosti súčasnej administratívy.

“To, čo sa Rusko snaží dosiahnuť pri našom južnom pobreží, je ukázať, aké slabé a rozporuplné sú USA pod vedením Joea Bidena. Toto je klasický prípad politickej signalizácie a testovania vôd. Rusko testuje Bidena, aby odhadlo jeho reakciu.” Ale neurobí nič, čo je obrovská chyba,“ napísal Bolton na sociálnej sieti X.

Taktická skupina štyroch ruských plavidiel vrátane podporných plavidiel, ktoré deň predtým nacvičovali použitie vysoko presných raketových zbraní v Atlantiku, je na oficiálnej návšteve havanského prístavu od 12. do 17. júna.

V plánoch ruských námorníkov sú stretnutia s velením kubánskeho námorníctva a guvernérom Havany, návšteva historických a kultúrnych miest.

Hlavný veliteľ ruského námorníctva Alexander Mojsejev pre RIA Novosti povedal, že návšteva Kuby je len jednou z úloh plavby na veľké vzdialenosti a uskutočňuje sa v rámci medzinárodnej spolupráce.

Kubánske ministerstvo zahraničia v komentári k návšteve ruských lodí poznamenalo, že zodpovedá priateľským vzťahom medzi Havanou a Moskvou a prísne dodržiava medzinárodné pravidlá. Ministerstvo zdôraznilo, že žiadna z lodí nenesie jadrové zbrane a ich pobyt nepredstavuje hrozbu pre región.

skspravy.sk

Príspevok Trumpov exporadca označuje reakciu Bidena na ruské lode na Kube za chybu je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie