Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Trumpova bulvárna odysea. Jeho verní z neho robili supersamca, súperov likvidovali

Aktuálny súd s Donaldom Trumpom, v ktorom sa prepierajú aj jeho opakované zálety, je unikátnou sondou do exprezidentovho vplyvu na zámorské médiá. Kedysi si najmä služby bulvárnych denníkov nemohol vynachváliť, používal ich ako zbraň v kampani aj pri budovaní hviezdnej povesti. Po rokoch ho však opäť straší historka jedného nenápadného vrátnika. Dino Sajudin začal v […]
Menej ako 1 min. min.

Aktuálny súd s Donaldom Trumpom, v ktorom sa prepierajú aj jeho opakované zálety, je unikátnou sondou do exprezidentovho vplyvu na zámorské médiá. Kedysi si najmä služby bulvárnych denníkov nemohol vynachváliť, používal ich ako zbraň v kampani aj pri budovaní hviezdnej povesti. Po rokoch ho však opäť straší historka jedného nenápadného vrátnika.

Dino Sajudin začal v Trump Tower pracovať na začiatku roku 2008 a na prácu vrátnika si rýchlo zvykol, ako o mnoho rokov neskôr spomínal vo svojej skromnej tridsaťosemstránkovej autobiografii s názvom Trumpov vrátnik „Celá tá skupina ľudí okolo Trumpa mi pripomínala dobre oblečených brooklynských gangstrov,“ popisuje.

Trumpovi ľavobočkovia

Krv mu pila vždy mrzutá a panovačná žena na recepcii s kolumbijskými koreňmi, ktorá svoju prácu nebrala príliš vážne a hodiny trávila obchádzaním luxusných obchodov a prestávkami na obed.

Sajudin sa na ňu sťažoval u nadriadených a muž, ktorého v knihe nazýva ako Pán C, mu pobavene odpovedal: „Dino, keď si matkou Trumpovho dieťaťa, môžeš si robiť čokoľvek. Malá Tiffany a Ivanka nie sú jediné dievčatá, ktoré tu majú DNA toho vysokého muža.“ Sajudin si nechával citlivú informáciu dlho pre seba, v roku 2015 však kontaktoval spoločnosť American Media, ktorá vydávala bulvárny denník National Enquirer….

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie