Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Trust Wallet varuje pred podvodmi

Spoločnosť Trust Wallet, známa kryptomenová peňaženka podporovaná Binance, vydala varovanie pred podvodnými klonmi svojej aplikácie, ktoré sa objavili v obchodoch Xiaomi a Amazon. V príspevku z 7. júna spoločnosť upozornila používateľov, aby si aplikáciu sťahovali iba z overených zdrojov, ako sú oficiálne odkazy pre iOS (App Store), Android (Google Play Store) a Trust Wallet Extension […]
Menej ako 1 min. min.

Spoločnosť Trust Wallet, známa kryptomenová peňaženka podporovaná Binance, vydala varovanie pred podvodnými klonmi svojej aplikácie, ktoré sa objavili v obchodoch Xiaomi a Amazon. V príspevku z 7. júna spoločnosť upozornila používateľov, aby si aplikáciu sťahovali iba z overených zdrojov, ako sú oficiálne odkazy pre iOS (App Store), Android (Google Play Store) a Trust Wallet Extension (Google Chrome Store).

Trust Wallet zdôraznila dôležitosť obozretnosti pri sťahovaní aplikácie, aby sa zabránilo riziku nainštalovania podvodných verzií, ktoré môžu ohroziť finančné prostriedky používateľov. Spoločnosť už predložila žiadosti o odstránenie týchto podvodných aplikácií z dotknutých platforiem.

Tento krok nasleduje po udalostiach koncom apríla, keď Google dočasne odstránil aplikáciu Trust Wallet zo svojho trhoviska kvôli nejasnostiam ohľadom pravidiel spoločnosti Google. Hovorca Trust Wallet uviedol, že odstránenie nebolo spojené s nedávnym obežníkom FBI varujúcim pred používaním ne-KYC platforiem a riešení, hoci tieto fámy kolovali.

Používatelia by si mali dávať pozor na neoficiálne verzie aplikácií a vždy sťahovať softvér z overených a dôveryhodných zdrojov, aby sa vyhli riziku straty finančných prostriedkov kvôli škodlivým aplikáciám a rozšíreniam.

Zdroj: cryptonews

Príspevok Trust Wallet varuje pred podvodmi je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie