Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tu stlačte klieštiky na nechty. O tejto skrytej funkcii vie len málo ľudí. „Funguje to.“

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/thewet nonthachai). Väčšina z nás má v kozmetickej taštičke klieštiky na nechty. Málokto si však uvedomuje, že má určitú užitočnú funkciu. Jediným kliknutím si môžete uľahčiť život. Zistite, aké je to jednoduché, a používajte tento patent navždy. Väčšina z nás má v kozmetickej taštičke klieštiky na nechty. Málokto si […]
Menej ako 1 min. min.

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/thewet nonthachai).

Väčšina z nás má v kozmetickej taštičke klieštiky na nechty. Málokto si však uvedomuje, že má určitú užitočnú funkciu. Jediným kliknutím si môžete uľahčiť život. Zistite, aké je to jednoduché, a používajte tento patent navždy.

Väčšina z nás má v kozmetickej taštičke klieštiky na nechty. Málokto si však uvedomuje, že má určitú užitočnú funkciu.
Foto: shutterstock.com/thewet nonthachai

Keď sa staráme o svoje nechty v súkromí domova, často siahame po klieštikoch. S ich pomocou ide zastrihávanie veľmi hladko. Málokto vie, že tento nástroj má skvelý patent, vďaka ktorému je jeho používanie bezpečnejšie. Je to užitočné najmä vtedy, keď máte malé dieťa.

Aký je najlepší spôsob strihania nechtov? Tento nástroj má užitočnú funkciu

Vedeli ste, že klieštiky na nechty majú núdzový režim? Používateľ @AbsoluteGenius na TikToku zverejnil video, v ktorom ukazuje dômyselné riešenie na zapnutie zámku na nástroji. Ukázalo sa, že keď ich zložíte, stlačíte a posuniete tlačidlo, uvoľní sa páčka, ktorá zabráni otvoreniu čepele nožničiek.

Vďaka týmto vedomostiam sa môžete vyhnúť poškodeniu kozmetickej tašky pri odchode alebo ochrániť svoje deti pred zranením. Ak ich chcete opäť otvoriť, musíte zopakovať rovnaký pohyb, ale v opačnom smere. Pod videom sa objavilo množstvo komentárov. Mnohí ľudia chceli vyskúšať, či trik funguje, a pochváliť sa efektom.

Práve som to vyskúšal a funguje to! Nikdy predtým som o ňom nepočul.

Prišiel som domov z práce a hneď som ho vyskúšal. Funguje to!

Ako si správne skrátiť nechty? S nohami máme často problémy

Správne skrátenie nechtov vám môže ušetriť veľa bolesti. Ak to urobíte správne, vyhnete sa nepríjemným problémom, ako sú zarastajúce alebo zatočené nechty či vytrhané kožičky. Zdanlivo banálna činnosť, avšak mnoho ľudí robí chyby, ktoré môžu následne viesť k podiatrickým poruchám. Čo nerobiť pri strihaní nechtov?

Nikdy ich nestrihajte príliš na krátko. Mohli by ste poškodiť kožu pod nechtom a vystaviť sa riziku krvácania alebo infekcie.

Nestrihajte doštičku do okrúhleho tvaru. Nechty je potrebné strihať rovno, pretože to vedie k zarastaniu nechtov.

Nenechávajte ostré hrany, pretože sa tak rýchlo zachytia, napríklad o pančuchy. Hrany po ostrihaní nechtov jednoducho vyhlaďte pilníkom.

POZNÁMKA: Ak spozorujete problém so zarastajúcimi nechtami na nohách, navštívte odborníka na podiatrickú pedikúru. Počas ošetrenia špecialista posúdi stav vašich chodidiel a nechtov, vykoná vhodnú starostlivosť a poskytne vám rady do budúcnosti.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Akrylové nechty ako ozdoba ženských rúk. Dajú sa správne urobiť doma?

Nechty s intergalaktickou príťažlivosťou! Hit jari 2023? Anna Hathaway ich miluje

The post Tu stlačte klieštiky na nechty. O tejto skrytej funkcii vie len málo ľudí. „Funguje to.“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie