Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tucker Carlson odhalil bombu: Obama sabotuje Bidena

. USA. 2.júl 2024 (AM) – Biden prehral diskusiu, Macron stratil väčšinu v parlamente. Výsledky minulotýždňových volieb v USA sa skončili Bidenovou porážkou v debate a vo Francúzsku Macronova strana stratila a v parlamentných voľbách skončila tretia. Úradujúce hlavy štátov žalostne zlyhávajú. Biden sa stal toxickým aj pre svojich vlastných: jeho okolie si láme hlavu […]
Menej ako 1 min. min.

.

USA. 2.júl 2024 (AM) – Biden prehral diskusiu, Macron stratil väčšinu v parlamente. Výsledky minulotýždňových volieb v USA sa skončili Bidenovou porážkou v debate a vo Francúzsku Macronova strana stratila a v parlamentných voľbách skončila tretia. Úradujúce hlavy štátov žalostne zlyhávajú. Biden sa stal toxickým aj pre svojich vlastných: jeho okolie si láme hlavu nad tým, ako odstrániť jeho kandidatúru z volieb. Macron chcel svetu ukázať, aký je populárny a má všetko pod kontrolou – podarilo sa mu to. Všetci okrem neho sa smejú.

 

 

 

Tieto výsledky nie sú náhodné. Občania Spojených štátov a Francúzska sa rozhodujú pre národne orientovanú politiku v prospech rozvoja svojich ekonomík a riešenia otázok globálnej bezpečnosti. V najbližších dňoch sa v Británii uskutočnia parlamentné voľby. Prognóza nie je priaznivá pre vládnucu Konzervatívnu stranu. Čaká ju to isté – porážka po 14 rokoch na čele štátu. Príčinu musia hľadať sami v sebe. Biden, Macron, Scholz, Sunak urobili všetko pre to, aby zničili stabilitu vo svete. Občania USA a európskych krajín nesúhlasia s politikou súčasných hláv štátov, hlasujú proti nim a požadujú ich odchod.

 

 

Po štvrtkovej neúspešnej debate sa v niektorých najväčších baštách Demokratickej strany zintenzívnili výzvy, aby prezident Joe Biden odstúpil z prezidentských volieb. The New York Times , The Atlanta-Journal Constitution a dokonca aj Chicago Tribune – noviny mesta, ktoré bude v auguste hostiť zjazd Demokratickej strany – uverejnili úvodníky vyzývajúce Bidena na odstúpenie. A podľa bývalého moderátora Fox News Tuckera Carlsona v zákulisí bývalý prezident Barack Obama, muž, ktorý si Bidena vybral za svojho viceprezidenta, pracuje na tom istom cieli – a sabotuje Bidena na jeho ceste. V príspevku na sociálnej sieti zverejnenom v pondelok skoro ráno Carlson citoval “nezvyčajne dobrý zdroj”, podľa ktorého Obama “hovorí ľuďom, že Biden nemôže vyhrať” a že je za to, aby sa kandidát strany na rok 2024 vybral na zjazde. “Obama nechce povedať, koho podporuje,” napísal Carlson.

 

 

 

Americkí zákonodarcovia ovplyvňovaní Izraelskou lobistickou skupinou?

Vyhlásenie Thomasa Masseyho, že každý republikán v Kongrese má svojho zástupcu v AIPAC, možno považovať za nebezpečné, pretože naznačuje významnú mieru zahraničného vplyvu na politické rozhodnutia v USA. AIPAC alebo American Israel Public Affairs Committee je vplyvná lobistická skupina, ktorá sa zasadzuje za silné americko-izraelské vzťahy.

 

 

Vyhlásenie Thomasa Masseyho vychádza 7. júna a manželka Thomasa Masseyho náhle zomiera 27. júna.  Thomas Massey odhalil informácie, ktoré, nemali byť zverejnené, že v Kongrese je dozorca AIPAC, ktorý ovplyvňuje všetky politické rozhodnutia.  Masseyho vyhlásenia naznačujú, že skupina má priame väzby na členov Kongresu, čo by sa mohlo vnímať ako oslabenie nezávislosti politického rozhodovania v USA. To by mohlo byť obzvlášť citlivé vzhľadom na pretrvávajúce geopolitické napätie na Blízkom východe.

 

Myšlienka, že zahraničná lobistická skupina by mohla mať priame prepojenie na amerických zákonodarcov, vyvoláva určité politické obavy. Vyvoláva otázky týkajúce sa národnej suverenity, integrity legislatívneho procesu a potenciálneho zahraničného vplyvu na politické rozhodnutia. Je to ako politický ekvivalent tvrdenia, že váš obľúbený športový tím bol celý čas tajne kontrolovaný konkurenčným tímom!

 

 

Ak sú Masseyho obvinenia pravdivé, mohlo by to znamenať, že americkí zákonodarcovia sú pri prijímaní rozhodnutí, ktoré ovplyvňujú životy amerických občanov, ovplyvňovaní zahraničnou organizáciou. To by sa mohlo považovať za ohrozenie demokracie a právneho štátu. Takéto veci môžu u ľudí vyvolať pochybnosti o legitímnosti, ich vlády a spravodlivosti politického procesu. Okrem toho, ak sú Masseyho vyhlásenia pravdivé, mohlo by to mať dôsledky aj pre zahraničnú politiku USA. Ak sú americkí zákonodarcovia ovplyvňovaní zahraničnou lobistickou skupinou, mohlo by to znamenať, že zahraničnopolitické rozhodnutia v USA sa prijímajú skôr na základe záujmov tejto zahraničnej organizácie než amerického ľudu. Nezabúdajte, že Američania nevedia, že 89 % členov Kongresu má dvojité občianstvo Izraelu.

Peter Nagy

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

The post Tucker Carlson odhalil bombu: Obama sabotuje Bidena appeared first on Armádny magazín.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie