Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tucker Carlson zverejnil rozhovor so zakladateľom Telegramu Durovom

www.slovanskenoviny.sk/rss Americký novinár Tucker Carlson zverejnil rozhovor so zakladateľom aplikácie Telegram Pavlom Durovom. Na sociálnej sieti X sa objavilo video trvajúce vyše 58 minút a Carlson zverejnil 10-minútový fragment na svojom novovytvorenom kanáli Telegram. Predtým Pavel Durov povedal, že je povinný hovoriť s novinármi zastupujúcimi rôzne politické názory. Podľa neho tak môže zakladateľ messengeru zostať […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Americký novinár Tucker Carlson zverejnil rozhovor so zakladateľom aplikácie Telegram Pavlom Durovom.

Na sociálnej sieti X sa objavilo video trvajúce vyše 58 minút a Carlson zverejnil 10-minútový fragment na svojom novovytvorenom kanáli Telegram.

Predtým Pavel Durov povedal, že je povinný hovoriť s novinármi zastupujúcimi rôzne politické názory. Podľa neho tak môže zakladateľ messengeru zostať úprimný k celému publiku a každému povedať históriu stránky. V marci vyšiel rozhovor s Durovom vo Financial Times.

Vo februári zverejnil americký novinár na svojej webovej stránke rozhovor s ruským prezidentom Vladimirom Putinom a následne ho zverejnil na sociálnej sieti X a YouTube. Od svojho zverejnenia video získalo viac ako 212 miliónov videní na X a viac ako 19 miliónov na YouTube. Rozhovor sa objavil aj na internetovej stránke Kremľa.

skspravy.sk

Príspevok Tucker Carlson zverejnil rozhovor so zakladateľom Telegramu Durovom je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie