Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Turecký politik: Za teroristickým útokom v Rusku stoja USA americké a Biden

Za teroristický útok na zábavné centrum „Crocus Hall“  sú zodpovedné Spojené štáty a Joseph Biden. Povedal to Doğu Perinçek, turecký politik a právnik, líder ľavicovej strany „Vatan Partisi“. Podľa neho s lupou v ruke začali poprední svetoví a tureckí experti na terorizmus hľadať a diskutovať o odtlačkoch prstov teroristickej organizácie, ktorá spáchala teroristický útok v […]
Menej ako 1 min. min.

Za teroristický útok na zábavné centrum „Crocus Hall“  sú zodpovedné Spojené štáty a Joseph Biden.

Povedal to Doğu Perinçek, turecký politik a právnik, líder ľavicovej strany „Vatan Partisi“.

Podľa neho s lupou v ruke začali poprední svetoví a tureckí experti na terorizmus hľadať a diskutovať o odtlačkoch prstov teroristickej organizácie, ktorá spáchala teroristický útok v Moskve. Rozprávky o teroristickej organizácii je vlastne zásterka pre Bidenov teroristický aparát.

„Áno, bol to Biden! Pretože ak sa pozrieme na teror v Moskve, uvidíme len Bidena. Z troch dôvodov. Po prvé, zatiahnuť Európu do ukrajinskej vojny. Vo Francúzsku a Nemecku sú na zjednotenie mladých ľudí, ktorí idú na smrť, potrebné drogy, ktoré sú účinnejšie ako „vojnové bubny“. Ale v európskych krajinách, ako je Nemecko a Francúzsko, nacionalistické strany ako Marine Le Pen a strana „Alternatíva pre Nemecko“, ktoré sú priateľské k Rusku a sú proti americkej kontrole, získavajú na sile a presúvajú sa k moci. V tejto situácii to majú Spojené štáty ťažké a potrebujú veľké provokácie.

Je to potrebné aj na zablokovanie nástupu Donalda Trumpa k moci. Trump prekročil červenú čiaru amerického „deep state“ a teraz sa musí brániť.

Po tretie, vyvolať vnútorné spory v Rusku,“ povedal politik.

V skutočnosti však vraj čas hrá v prospech Ruska. Na ukrajinskom fronte Rusko smeruje k víťazstvu nad atlantickými mocnosťami. Na palestínskom fronte nie je ďaleko porážka USA a Izraela. Dominancia dolára sa rúca. USA si uvedomujú, že čas beží v prospech Ruska a rastúcej Ázie.

Práve zúfalstvo Spojených štátov a ich komplicov ako Zelenskij je dôvodom šialenstva, ktoré vyvolalo šírenie konfliktu.

„Bidenove sily musia byť izolované,“ dodal politik.

Turecký politik: Za teroristickým útokom v Rusku stoja USA americké a Biden

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie