Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Turek je ikonický člověk, řekl Macinka. Nacistické předměty jsou podle něj pseudoproblém

Turek je podle Macinky skutečně výrazný lídr. „Má argumenty, proto s ním nikdo nechce do diskuze, a tak raději vytahují takové pitomosti jako symboly na helmě,“ poznamenal s odkazem na pondělní duel s lídryní hnutí STAN Danuší Nerudovou. ČTĚTE TAKÉ: Pití Sava, predátorské tituly i vytržení z kontextu. Nerudová a Turek nešetřili osobními útoky Na Turkově […]
Menej ako 1 min. min.

Turek je podle Macinky skutečně výrazný lídr. „Má argumenty, proto s ním nikdo nechce do diskuze, a tak raději vytahují takové pitomosti jako symboly na helmě,“ poznamenal s odkazem na pondělní duel s lídryní hnutí STAN Danuší Nerudovou.

ČTĚTE TAKÉ: Pití Sava, predátorské tituly i vytržení z kontextu. Nerudová a Turek nešetřili osobními útoky

Na Turkově zájmu o nacistické předměty on sám prý nic špatného nevidí. „Není to žádná propagace, je to jen sběratelství. A každý normální člověk musí vidět, že je to jen pseudoproblém,“ zdůraznil Macinka.

„Propaguje snad nacismus nějaké muzeum historických předmětů? Nebo třeba televize, když vysílá dokumenty o Hitlerovi?“ argumentoval zakladatel Motoristé sobě.

Podle něj se jedná jen o „vachrlaté kompro“, které si nachystalo hnutí STAN. „Ale je to úplně absurdní a trapné,“ zhodnotil.

Úterní vystoupení Turka zhodnotil i komentátor Petr Kolář. Ten však byl, co se týče výkonu lídra kandidátky Přísaha a Motoristé sobě, značně kritičtější. „Všichni očekávali, že Nerudovou ‚sfoukne jako svíčku‘, ale on byl ‚slabý jako vylouhovaný pytlík čaje Roberta Šlachty‘,“ poznamenal ve středu na CNN Prima NEWS.

A v podobném duchu se vyjádřil na sociální síti X i exministr financí Miroslav Kalousek. Danuše Nerudová podle něj udělala z „velkého chlapáka a macha“ – Filipa Turka – usmrkaného chlapečka.

Volby do Evropského parlamentu se v Česku konají 7. a 8. června 2024. Sledujte speciální předvolební vysílání CNN Prima NEWS zahrnující debaty, analýzy i exkluzivní duel Fialy s Babišem

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kometa shořela. Turek byl slabý, jak vylouhovaný pytlík čaje Šlachty, nebere si expert servítky

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie