Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Turistická mapa Liptovský Mikuláš získala ocenenie za rok 2023

Informačné centrum mesta Liptovský Mikuláš sa môže právom pýšiť, že ich turistická mapa bola ocenená v súťaži Najkrajšia kniha a propagačný materiál za rok 2023. Tento prestížny titul udelil Klub fotopublicistov Slovenského syndikátu novinárov v Banskej Bystrici, informuje Mesto Liptovský Mikuláš. Táto pestrá, prehľadná, informačne a graficky kvalitne koncipovaná mapa je skutočným pokladom pre turistov. […]
Menej ako 1 min. min.

Informačné centrum mesta Liptovský Mikuláš sa môže právom pýšiť, že ich turistická mapa bola ocenená v súťaži Najkrajšia kniha a propagačný materiál za rok 2023.

Tento prestížny titul udelil Klub fotopublicistov Slovenského syndikátu novinárov v Banskej Bystrici, informuje Mesto Liptovský Mikuláš.

Táto pestrá, prehľadná, informačne a graficky kvalitne koncipovaná mapa je skutočným pokladom pre turistov. Vydalo ju v júni minulého roka mestské Informačné centrum a získala veľkú obľubu nielen domácich, ale aj zahraničných návštevníkov. Mapa ponúka prehľad všetkých turistických atraktivít mesta Liptovský Mikuláš s detailnými popismi a fotografiami.

Okrem toho, že zahrňuje zaujímavosti v historickom centre, lesoparku, akvaparku a v okolí Areálu vodného slalomu, mapa obsahuje aj prehľad balíkov pre návštevníkov. Každá prezentovaná lokalita a produkt je obohatený QR kódom, ktorý odkazuje na webovú stránku www.visitliptovskymikulas.sk, kde si turisti môžu nájsť ďalšie podrobnosti.

Víťazný materiál bol vydávaný v slovenčine, poľštine a angličtine v náklade 20 tisíc kusov. Tento rok sa plánuje reedícia mapy, ktorá určite poteší mnohých ďalších cestovateľov. Gratulujeme k úspechu!

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie