Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Turnaj Budúci šampióni v šerme, zápasníci v Kladne a na ME, Nina Benešová na Svetovom pohári v Španielsku, rýchlostní kanoisti v Nitrianskom Rudne

Ako už býva zvykom, program šamorínskych športovcov bol v uplynulých dňoch veľmi bohatý. Mladí šermiari reprezentovali Šamorín na súťaži Budúci šampióni (maďarskí, rumunskí a slovenskí pretekári) v Budapešti. Medzi dievčatami sa v kategórii U10 najviac darilo našej Abigél Buday (7. miesto), kategóriu U12 vyhrala Karolína Világhy, tretia bola Stefánia Világi. U chlapcov bol András Katona […]
Menej ako 1 min. min.

Ako už býva zvykom, program šamorínskych športovcov bol v uplynulých dňoch veľmi bohatý.

Mladí šermiari reprezentovali Šamorín na súťaži Budúci šampióni (maďarskí, rumunskí a slovenskí pretekári) v Budapešti. Medzi dievčatami sa v kategórii U10 najviac darilo našej Abigél Buday (7. miesto), kategóriu U12 vyhrala Karolína Világhy, tretia bola Stefánia Világi. U chlapcov bol András Katona (U10) 5., v U12 Filip Klačman siedmy.

————————————————– —————————————————————————–

Zápasníci súťažili v Kladne (šesť krajín, 280 pretekárov), kde bol prvý Dávid Lengyel, druhý Denis Mellár, tretí Vasyl Harasym a Mátyás Gönci.

Áron Horváth obsadil na ME do 15 rokov deviate miesto, 13-ročný Nathan Gönci obsadil 17. priečku.

————————————————– ———————————————

Karatistka Budokan Samaria Nina Benešová sa zúčastnila Svetového pohára v španielskej La Coruni. Mladá dáma zo Šamorína bojovala v kategórii kumite kadetov -61 kg, kde sa na tatami postavilo 96 karatistiek. Nina súťažila skvele a skončila siedma. Týmto urobila ďalší krok k účasti na októbrovom svetovom šampionáte.

————————————————– ———————————————

Pretekári KCK získali v Nitrianskom Rudne dve zlaté (Izabela Bača, Janka Jámborová) a tri strieborné medaily (Miloš Prokop, Tibor Csenkey, Amália Kőszeghy).








The post Turnaj Budúci šampióni v šerme, zápasníci v Kladne a na ME, Nina Benešová na Svetovom pohári v Španielsku, rýchlostní kanoisti v Nitrianskom Rudne appeared first on Mesto Šamorín – Somorja Város.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie