Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Túto rastlinu mala v socialistickom Československu na parapete každá babička. Priťahuje lásku a peniaze

14.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/bonchan). Každá babička mala túto zabudnutú rastlinu na parapete. Bývala v každej spálni, pretože sa verilo, že prináša šťastie v láske. Astrológovia veria, že jej magické vlastnosti pomáhajú vytvoriť trvalý, šťastný vzťah. Môže tiež zabezpečiť finančný úspech. Stačí vykonať jednoduchý rituál tým, že ju umiestnite na správne miesto. Naše […]
Menej ako 1 min. min.

14.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/bonchan).

Každá babička mala túto zabudnutú rastlinu na parapete. Bývala v každej spálni, pretože sa verilo, že prináša šťastie v láske. Astrológovia veria, že jej magické vlastnosti pomáhajú vytvoriť trvalý, šťastný vzťah. Môže tiež zabezpečiť finančný úspech. Stačí vykonať jednoduchý rituál tým, že ju umiestnite na správne miesto.

Naše babičky verili, že myrta prináša šťastie v láske. Preto ju často držali v kvetináčoch na parapete.
Foto: shutterstock/bonchan

Ak trpíte osamelosťou, ale veríte v magickú silu rastlín, určite by ste mali začať pestovať myrtu v kvetináči. Astrológovia veria, že táto rastlina pomáha priťahovať skutočnú lásku, založenú na úcte, vernosti a vzájomnej dôvere.

Ak vykonáte správny rituál zahŕňajúci vetvičku myrty, otvoríte dvere do svojho srdca osobe svojich snov. S jeho pomocou môžete zlepšiť aj svoju finančnú situáciu tým, že odomknete energiu peňazí. Vykonajte ho a verte, že bude fungovať, a peňažné príležitosti sa vo vašom živote začnú objavovať samé od seba.

Magická sila rastlín: myrta obyčajná. Čo symbolizuje?

Myrta obyčajná – trochu zabudnutá rastlina s lesklými, tmavozelenými listami (vydávajúcimi výraznú balzamovú vôňu) a nádhernými bielymi kvetmi. Z kultúrneho hľadiska je tento druh už po stáročia cenený nielen pre svoju krásu, ale okrem iného aj pre svoje magické vlastnosti.

Jej vetvičky symbolizujú pokoj, radosť, krásu a obnovu, ako aj šťastnú lásku a vernosť. Niet divu, že ju mnohé nevesty začleňujú do svojich dekorácií, svadobných kytíc alebo vencov.

Astrológovia veria, že táto rastlina pomáha priťahovať skutočnú lásku, založenú na úcte, vernosti a vzájomnej dôvere.
Foto: shutterstock/Gherzak

Ako pestujete myrtu obyčajnú? Toto je to, čo si musíte zapamätať

Pri pestovaní myrty treba mať na pamäti niekoľko pravidiel. Ich dodržiavanie zabezpečí, že vaša rastlina bude vždy v dobrej kondícii. Najdôležitejšie je, aby ste jej poskytli ľahkú, vzdušnú a humusovú pôdu s mierne kyslým alebo kyslým pH. Vápnitý substrát pravdepodobne nebude fungovať.

Nezabudnite, že myrta nemá rada presádzanie, preto jej hneď pripravte väčší kvetináč a umiestnite ju na slnečné, teplé miesto, chránené pred vetrom. Môže stáť v obývačke, spálni alebo na dobre chránenom balkóne či tichej verande.

Vykonajte rituál na prilákanie lásky vložením myrty pod vankúš

Ak snívate o tom, že čoskoro budete stáť pred oltárom, ale váš život nemá vhodného kandidáta na manžela, vykonajte starý rituál na prilákanie lásky. Na jeho vykonanie potrebujete vetvičku myrty.

Musíte ju umiestniť na správne miesto – pod vankúš v posteli, kde zaspávate. Vždy pred spaním si 14 dní po sebe predstavujte scénu, v ktorej ste hlavnou postavou a trávite čas s osobou svojich snov. Starostlivo si vizualizujte jej črty, vzhľad a správanie. Magická sila myrty by mala vaše sny premeniť na skutočnosť.

Na prilákanie vysnenej polovičky vložte vetvičku myrty pod vankúš.
Foto: shutterstock/Wedding and lifestyle

Rituál na prilákanie peňazí pomocou myrty. Jednoducho ju vložte do peňaženky

Na druhej strane, ak už máte partnera a vaším problémom je ťažká finančná situácia, môžete vykonať rituál na prilákanie peňazí. Vložte si vetvičku myrty do peňaženky a noste ju stále pri sebe, aby ste sa ochránili pred nerozumným míňaním a prilákali ďalšie peniaze.

Predstavte si seba ako bohatú, vplyvnú osobu, ktorá si môže dovoliť kúpiť vysnívané auto alebo byt. Takáto manifestácia zmení vaše myslenie. Začnete si tiež všímať, že keď to budete praktizovať, príležitosti na získanie peňazí navyše sa vám začnú naskytovať čoraz častejšie. Stačí ich len dobre využiť.

Na prilákanie peňazí si vložte vetvičku myrty do peňaženky a noste ju stále pri sebe.
Foto: shutterstock.com/Viktor Kintop

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Môže dosiahnuť až 3 metre a rastie 120 dní v roku. Táto rastlina je láska záhradníkov

Je to jedna z najzdravších kvetín do spálne. Hit socialistického Československa je opäť v obľube

The post Túto rastlinu mala v socialistickom Československu na parapete každá babička. Priťahuje lásku a peniaze appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie