Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Týchto 7 vecí našu snahu zhoršuje. „Ako to môžete zmeniť?“

6.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Oksana.Bondar). Krásna pleť, svieži vzhľad a bezchybný vzhľad je niečo, na čom mnohým ženám záleží. Pred zrkadlom môžeme stráviť veľa času, aby sme vyzerali úžasne. Niekedy to zahŕňa aj značné výdavky na kozmetiku a ošetrenia. Ukazuje sa, že všetka táto práca môže vyjsť nazmar, ak sa nepostaráme o sedem […]
Menej ako 1 min. min.

6.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Oksana.Bondar).

Krásna pleť, svieži vzhľad a bezchybný vzhľad je niečo, na čom mnohým ženám záleží. Pred zrkadlom môžeme stráviť veľa času, aby sme vyzerali úžasne. Niekedy to zahŕňa aj značné výdavky na kozmetiku a ošetrenia. Ukazuje sa, že všetka táto práca môže vyjsť nazmar, ak sa nepostaráme o sedem problémov.

Aké sú základy dobrého vzhľadu?
Foto: shutterstock/Oksana.Bondar

Na kozmetiku a salónne procedúry môžeme minúť veľa peňazí. Výrobky na líčenie aj starostlivosť o pleť môžu stáť veľa. Často však neprinášajú veľkolepé výsledky, v ktoré dúfame. To isté platí aj o kozmetických zákrokoch, ktoré podstupujeme v ordináciách. Ukazuje sa, že všetok čas a peniaze, ktoré sme na to vynaložili, môžu vyjsť nazmar. A to všetko preto, že pri každodennej starostlivosti neberieme do úvahy sedem vecí.

Základy dobrého vzhľadu? Dbajte na týchto 7 vecí

Na internete nie je núdza o ľudí, ktorí nás motivujú. Profesionáli aj nie nevyhnutne vyškolení používatelia sociálnych sietí sa delia o svoje spôsoby, ako vyzerať a predovšetkým sa cítiť krásne a zdravo. V mnohých prípadoch, najmä ak hovoríme o druhej skupine, sa oplatí prispôsobiť sebe a svojim požiadavkam. Sú prípady, keď stopercentné nasledovanie cudzích rád môže byť pre nás samých škodlivé. Ak teda máme akékoľvek pochybnosti, najlepšie je poradiť sa individuálne s odborníkom.

Iné je to, keď hovoríme o základoch. Tie často zanedbávame a pritom práve ony ovplyvňujú to, ako sa cítime aj ako vyzeráme. Na motivačnom Instagrame selffmadewomen s tematikou krásy sa nedávno objavil príspevok, ktorý mnohým objasnil situáciu.

Autorka vymenovala sedem vecí, ktoré nám zhoršujú vzhľad.

Zanedbanie hygieny môže znížiť príťažlivosť každého človeka. Základom je pravidelné kúpanie, starostlivosť o telo a ústnu dutinu.

Nezdravý životný štýl ako fajčenie, preháňanie to s alkoholom a zlá strava môžu zanechať stopy na našom vzhľade. Vďaka tomu vyzeráme večne unavení a starší, než sme.

Nedostatok spánku nám zanecháva čierne kruhy pod očami, mdlú pleť a unavený vzhľad.

Stres dlhodobo ovplyvňuje náš vzhľad, najmä pokiaľ ide o našu pleť a vlasy.

Negatívny postoj k sebe samému zhoršuje nielen naše sebavedomie, ale aj to, ako nás vidia ostatní.

Nadmerné opaľovanie môže viesť k predčasnému starnutiu, vzniku vrások a zmene farby po opaľovaní.

Nadmerné používanie silného make-upu spôsobuje, že zakrývame svoju prirodzenú krásu.

Tieto veci našu snahu zhoršuje. „Ako to môžem zmeniť? Ako?“

Pod príspevkom sa objavila lavína komentárov. Mnohí ľudia tvrdili, že autor presne vymenoval veci, ktoré nás robia menej atraktívnymi. Iní sa zaujímali, ako tieto veci zmeniť a prečo to nie je vôbec také jednoduché.

„Ako mám pracovať, študovať, chodiť do posilňovne, snažiť sa viesť nejaký spoločenský život a pritom spať, zdravo sa stravovať a nestresovať sa? Ako to mám zmeniť? No, ako?“

„No áno, chronický stres je určite moja voľba“

– čítala autorka videa v komentároch.

Niektorí tiež zdôraznili, že najdôležitejšie je naše vnútro, nie to, ako vyzeráme. Vždy sa oplatí mať na pamäti, že v prvom rade sa treba starať o svoje zdravie a pohodu. Ak venujeme čas práve tomuto, skvelý vzhľad bude pozitívnym vedľajším efektom.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Toto sa stane, keď budete piť kokosové mlieko. Účinky sú prekvapujúce

Nikdy nemiešajte s čerešňami. Žalúdok bude trpieť skutočnou agóniou

The post Týchto 7 vecí našu snahu zhoršuje. „Ako to môžete zmeniť?“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie