Preskočiť na obsah
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Týždenný horoskop 5. – 11. augusta

5.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Týždenný horoskop 5. – 11. augusta. Ako sa vám bude tento týždeň dariť? Prekvapia vás najbližšie dni? Prečítajte si váš aktuálny týždenný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás čaká a na čo si treba dať pozor. Čo vás čaká tento týždeň a na čo si treba dať […]
Menej ako 1 min. min.

5.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Týždenný horoskop 5. – 11. augusta. Ako sa vám bude tento týždeň dariť? Prekvapia vás najbližšie dni? Prečítajte si váš aktuálny týždenný horoskop, ktorý vám odhalí, čo vás čaká a na čo si treba dať pozor.

Čo vás čaká tento týždeň a na čo si treba dať pozor?
Foto: shutterstock/Billion Photos

Ďalší týždeň, v ktorom budete čeliť rôznym výzvam. Nezabudnite byť odvážny a neustupovať pred tým, čo vás na vašej ceste čaká. Bojujte a získajte to, čo si zaslúžite.

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Baran

Konečne sa váš osud zmení. Prestanete bojovať so smolou, ktorá vás oberala o všetky možné šance na niečo pekné. Váš doterajší život bol nudný a plný mrzutostí. Dajte si pozor, pretože teraz to budete môcť zmeniť!

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Býk

Niekto vám pôjde veľmi na nervy. Namiesto toho, aby ste zadržiavali svoje emócie a snažili sa mu vysvetliť, porozprávajte sa s ním pokojne, ale rozhodne. Koniec koncov, nejde o to, aby ste sa druhým ukázali ako nevyrovnaný človek, ale nemôžete sa nechať otravovať večne.

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Blíženci

Neviete sa nájsť v novej situácii. Je to pre vás nová a ťažká skúsenosť, z ktorej vás naozaj nikto nevyslobodí. Pustite sa do toho a ukážte všetkým, aký ste bojovník. Možno to, čo vás čaká, nie je také ťažké, ako si myslíte.

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Rak

Nebojte sa postaviť tvárou v tvár niekomu, kto pod vami už dlho kope jamy. Pokúste sa s ním alebo s ňou vyjasniť si veci a nevyhýbajte sa žiadnym ťažkým témam. Hovorte o tom, čo je dôležité a o všetkom, čo vám napadne. Je pravdepodobné, že to budete vy, kto z rozhovoru vyjde víťazne.

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Lev

Tento týždeň si začnete plniť svoje sny. Keď si uvedomíte, že ste blízko, budete sa ešte viac snažiť celý proces urýchliť. Užívajte si svoju šancu a nezabudnite ju využiť.

Týždenný horoskop 5. – 11. august.
Foto: shutterstock/Billion Photos

Týždenný horoskop 5. – 11. august – Panna

Nasledujúce dni sa ukážu ako mimoriadne vyčerpávajúce. Nebudú na vás doliehať len vaše vlastné povinnosti, ale aj povinnosti iných. Snažte sa dať si aspoň jeden deň na oddych, pretože to dlho nevydržíte. Nemôžete pracovať celý deň.

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Váhy

Tento týždeň budete mať šťastie. Možno niečo vyhráte alebo vás niečo príjemne prekvapí. Alebo vás navštívi niekto, koho ste už dlho nevideli – možno ste už aj zabudli, ako vyzerá? Prežijete spolu nádherné chvíle.

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Škorpión

Tento týždeň bude stratený. Ukáže sa, že ste strašne neproduktívny a nič s tým nemôžete urobiť. Môžete byť frustrovaní a nadávať na vlastnú lenivosť alebo psychické vyčerpanie, ale nepomôže to. Počítajte s tým, že občas máte slabšiu chvíľku.

Týždenný horoskop 5. – 11. augusta – Strelec

Tento týždeň sa budete snažiť venovať svojej rodine. V poslednom čase ste príliš veľa pracovali a vaši blízki sa cítili zanedbávaní. Teraz sa konečne sústredíte na ich problémy a vymyslíte, ako spolu stráviť viac času. Najmä tí najmenší budú nadšení.

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Kozorožec

Máte pred sebou dôležitý projekt. Ak sa spamätáte, podarí sa vám ho dokončiť ešte tento týždeň. Najlepšie je, ak to dokážete a skončíte s veľkolepým výsledkom. Budúci týždeň nebude priaznivým pre efektívnu prácu.

Týždenný horoskop 5. – 11. augusta – Vodnár

Budú to prekvapivé dni. V skutočnosti si nemôžete byť ničím istí. Netrápte sa však, pretože väčšina týchto prekvapení sa pre vás skončí veľmi príjemne. Pozrite sa odvážne do budúcnosti a konajte!

Týždenný horoskop na 5. – 11. augusta – Ryby

Tento týždeň vás zasiahne melanchólia. Spomienky na minulé roky vás môžu celkom premôcť. Najlepšie je prestať sa jednoducho vracať k tomu, čo bolo a pozerať sa smelo do budúcnosti. Určite sa vám to viac oplatí.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zlatý august pre dve znamenia zverokruhu. Najlepší mesiac v oblasti financií

Týždenný finančný horoskop. Nie každý môže počítať s finančným šťastím

The post Týždenný horoskop 5. – 11. augusta appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

sk_SK