Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Udalosti týždňa na trhu s Bitcoinom a kryptomenami

Minulý víkend zaznamenala cena Bitcoinu výrazné výkyvy, čo viedlo k dramatickému poklesu a veľkému množstvu likvidácií. Tento trend vyvolal rôzne reakcie medzi analytikmi, investormi a odborníkmi v kryptomenovom svete. Turbulencie na trhu s Bitcoinom: Počas víkendu Bitcoin zažil prudký pokles, čo spôsobilo likvidáciu dlhých pozícií v hodnote 167 miliónov dolárov v priebehu jednej hodiny. Tieto […]
Menej ako 1 min. min.

Minulý víkend zaznamenala cena Bitcoinu výrazné výkyvy, čo viedlo k dramatickému poklesu a veľkému množstvu likvidácií. Tento trend vyvolal rôzne reakcie medzi analytikmi, investormi a odborníkmi v kryptomenovom svete.

Turbulencie na trhu s Bitcoinom: Počas víkendu Bitcoin zažil prudký pokles, čo spôsobilo likvidáciu dlhých pozícií v hodnote 167 miliónov dolárov v priebehu jednej hodiny. Tieto straty vyvolali vlnu obáv medzi investormi a prispeli k ďalšiemu poklesu hodnoty kryptomeny.

Analytik predpovedá rast na 650 000 dolárov: Napriek aktuálnym turbulenciám onchain analytik Willy Woo predpovedá, že Bitcoin by mohol dosiahnuť až 650 000 dolárov. Podľa neho je táto predikcia založená na predpoklade, že investori do Bitcoinových ETF budú plne nasadzovať svoje aktíva podľa odporúčaní správcov aktív.

Robert Kiyosaki skeptický voči Bitcoin ETF: Autor knihy „Bohatý otec, chudobný otec“ Robert Kiyosaki vysvetlil, prečo nekúpi Bitcoin ETF, a uprednostňuje fyzické aktíva, ako sú zlaté a strieborné mince. Kiyosaki je však optimistický ohľadom samotného Bitcoinu a predpovedá, že jeho cena môže dosiahnuť 2,3 milióna dolárov.

Bývalý šéf Bitmexu očakáva oslabenie trhu: Arthur Hayes, bývalý generálny riaditeľ spoločnosti Bitmex, predpokladá oslabenie trhu s kryptomenami okolo nadchádzajúceho halvingu Bitcoinu. Plánuje sa zdržať obchodovania počas tohto obdobia, pričom očakáva extrémnu slabosť na trhoch s rizikovými aktívami.

Tieto rôznorodé pohľady odrážajú neistotu a zložitosť trhu s kryptomenami. Analytici a investori by mali byť pripravení na výrazné výkyvy cien a súvisiace riziká, pričom zároveň zvážia potenciálny dlhodobý rast Bitcoinu a ďalších kryptomien.

Zdroj: bitcoin

Príspevok Udalosti týždňa na trhu s Bitcoinom a kryptomenami je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie