Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

UFC 303: Pereira je trpělivý lovec, říká Procházkův trenér před očekávanou odvetou

Dokonalá bouře. Tak nazval tým Jiřího Procházky přípravu na narychlo přijatou odvetu s Alexem Pereirou. Právě brazilský tvrďák je zatím jediným zápasníkem, který dokázal českého samuraje pod slavnou značkou UFC porazit. To ale Procházka nehodlá připustit a chce naopak zpátky svůj titul šampiona. ČTĚTE TAKÉ: Změnil se, je sebejistější. Možná až moc, říká Procházka o Pereirovi […]
Menej ako 1 min. min.

Dokonalá bouře. Tak nazval tým Jiřího Procházky přípravu na narychlo přijatou odvetu s Alexem Pereirou. Právě brazilský tvrďák je zatím jediným zápasníkem, který dokázal českého samuraje pod slavnou značkou UFC porazit. To ale Procházka nehodlá připustit a chce naopak zpátky svůj titul šampiona.

ČTĚTE TAKÉ: Změnil se, je sebejistější. Možná až moc, říká Procházka o Pereirovi před bouří ve Vegas

„Chci ze sebe předvést to nejlepší. Chci tam jít a zazářit. A s tím se nese i název přípravy, je to trochu chaos, ale já v tom vidím určitý smysl. Pro mě je to ta bouře, do které se snažím dát tu dokonalost,“ připomněl bojovník z Hostěradic.

V Las Vegas jsou s Procházkou samozřejmě i jeho trenéři Martin Karaivanov a Jaroslav Hovězák. A podle druhého jmenovaného je na tom jeho svěřenec před bojem velmi dobře.

„Jirka je hlavně soustředěný, zdravý a připravený. Takže všechno to, co jsme chtěli, je splněno,“ říká Hovězák. „Pereira je sebevědomý, je to profesionál, šampion. A my mu hodláme ten titul vzít. Jirka je na tom myslím nastavený hlavou líp. Víme, za čím jdeme a proč.“

Celý tým si je ale vědom, že brazilského tvrďáka nelze podceňovat. „Pereira je lovec, velmi trpělivý lovec. Takže budeme muset vše dobře načasovat,“ dodává Hovězák.

Pokud Procházka rivala porazí, stane se znovu šampionem polotěžké váhy UFC, což se mu podařilo jako vůbec prvnímu Čechovi 12. června 2022.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie