Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Uhrík naznačil, čo by mal urobiť Pellegrini

Postrehol som v (bývalých alternatívnych, dnes smero-hlasáckych) médiách kritické názory, že vraj Ivan Korčok vyhral kvôli chýbajúcim hlasom, ktoré roztrieštil Štefan Harabin. Tento názor považujem za chybný a deštruktívny, píše na sociálnej sieti Milan Uhrík (Republika). Uvádza štyri dôvody na podporu svojho tvrdenia. Po prvé: I. Korčok zatiaľ nevyhral. Vyhral len prvé kolo, zdôraznil a to […]
Menej ako 1 min. min.

Postrehol som v (bývalých alternatívnych, dnes smero-hlasáckych) médiách kritické názory, že vraj Ivan Korčok vyhral kvôli chýbajúcim hlasom, ktoré roztrieštil Štefan Harabin. Tento názor považujem za chybný a deštruktívny, píše na sociálnej sieti Milan Uhrík (Republika).

Uvádza štyri dôvody na podporu svojho tvrdenia.

Po prvé: I. Korčok zatiaľ nevyhral. Vyhral len prvé kolo, zdôraznil a to je zásadný rozdiel. Dôležité bude, ktorý tábor zmobilizuje viac voličov v druhom kole.

Po druhé: Ak by hneď v prvom kole mali poodstupovať kandidáti v prospech najsilnejších dvoch (podľa “prieskumov”), tak potom voľby v prvom kole nemajú zmysel. Prvé kolo je predsa práve o tom, aby si ľudia vybrali zo širšej ponuky kandidátov. Vylučovací duel je v druhom kole, argumentuje ďalej Uhrík.

Po tretie: Výsledok Š. Harabina považuje „za slušný vzhľadom k tomu, aké sily (politické aj mediálne) stáli proti nemu. Nemyslím si, že je to na urážky“.

No a po štvrté: Druhé kolo nebude ani tak o Korčokovi, ten má svoj fanklub viac-menej pevný. Podľa Uhríka bude o tom, či Peter Pellegrini dokáže presvedčiť voličov národno-vlasteneckého spektra, že je pre nich dobrou voľbou ako “menšie zlo”.

„Nebude to jednoduché… Kedysi nás urážal, “dištancoval sa”, chcel byť v masmédiách za pekného. Nepomohlo. Korčok z ambasády je a vždy bude pre novinárov krajší… Uvidíme, či sa Pellegrinimu podarí osloviť vo finále vlasteneckého voliča. Je to len na ňom“, konštatuje Milan Uhrík.

-red3-

Ilustračné foto: SKsprávy/teraz.sk

25. marec 2024    05:45

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie