Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ukrajina na Rusko podľa Moskvy zaútočila raketami a desiatkami dronov, prerušili prevádzku na dvoch letiskách

Dvaja ľudia podľa ruských úradov utrpeli zranenia pri požiari, ktorý vypukol v sklade pohonných hmôt v Krasnodarskom kraji v dôsledku ukrajinských dronových a raketových útokov. Ministerstvo obrany v Moskve podľa agentúry Reuters informovalo, že protivzdušná obrana nad týmto regiónom na juhozápade Ruska zničila 29 ukrajinských dronov a päť rakiet. Z bezpečnostných dôvodov bola dočasne prerušená […]
Menej ako 1 min. min.

Dvaja ľudia podľa ruských úradov utrpeli zranenia pri požiari, ktorý vypukol v sklade pohonných hmôt v Krasnodarskom kraji v dôsledku ukrajinských dronových a raketových útokov.

Ministerstvo obrany v Moskve podľa agentúry Reuters informovalo, že protivzdušná obrana nad týmto regiónom na juhozápade Ruska zničila 29 ukrajinských dronov a päť rakiet. Z bezpečnostných dôvodov bola dočasne prerušená prevádzka na dvoch letiskách v Tatárstane.

Cisterny s ropou

Krasnodarský gubernátor Veniamin Kondratev na telegrame informoval, že pri nočnom útoku bola najťažšia situácia v Tymrjuckom okrese, kde boli v sklade pohonných hmôt poničené tri cisterny s ropnými produktmi.

Zranení utrpeli dvaja zamestnanci podniku. Podľa kanála Baza išlo o cisternové vagóny s mazutom a zranenia nie sú v ohrození života.

Rusko hlási dvoch zranených po útokoch Ukrajiny v Krasnodarskom kraji. Horel ropný závod

Ruské ministerstvo obrany tiež uviedlo, že po jednom drone protivzdušná obrana zostrelila nad Voronežskou, Belgorodskou a Tambovskou oblasťou.

Prerušenie prevádzky na letiskách

Prílet dronov bol hlásený tiež z Tatárstanu, kde ruský letecký úrad Rosavijacija nariadil dočasne prerušiť prevádzku na letiskách v Kazani a Nižnekamsku. Z bezpečnostných dôvodov bola tiež nariadená evakuácia pracovníkov niektorých firiem v tomto regióne.

Baza uvádza, že jeden z dronov bol zneškodnený v Aténskom okrese na severovýchod od Kazane a miestni ľudia vypovedali, že letel smerom k chemičke Orgsintěz.

Informácie nemožno v podmienkach vojny nezávisle overiť. Ukrajina sa k poslednej vlne útokov nevyjadrila. Kyjev opakuje, že sa zameriava na ruskú energetickú, vojenskú a dopravnú infraštruktúru. Rusko už dva a štvrť roka vedie proti susednej krajine vojnu, denne útočí na jej mestá a infraštruktúru.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie