Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ukrajina tvrdí, že zostrelila 21 ruských dronov. Tisícky odberateľov sa ocitlo bez elektrickej energie

Ukrajinská protivzdušná obrana zostrelila v noci na štvrtok 21 z 22 bezpilotných lietadiel typu Šáhid, ktoré vyslala proti Ukrajine ruská armáda. Drony boli zostrelené v celkovo šiestich oblastiach na severe a v strede Ukrajiny. Uviedlo to vo štvrtok ukrajinské letectvo, informuje gentúra Reuters. Gubernátor Černihivskej oblasti na severe Ukrajiny Viačeslav Čaus na sieti Telegram uviedol, že […]
Menej ako 1 min. min.

Ukrajinská protivzdušná obrana zostrelila v noci na štvrtok 21 z 22 bezpilotných lietadiel typu Šáhid, ktoré vyslala proti Ukrajine ruská armáda. Drony boli zostrelené v celkovo šiestich oblastiach na severe a v strede Ukrajiny. Uviedlo to vo štvrtok ukrajinské letectvo, informuje gentúra Reuters.

Gubernátor Černihivskej oblasti na severe Ukrajiny Viačeslav Čaus na sieti Telegram uviedol, že jeden z dronov zasiahol objekt v jeho regióne, pričom neposkytol ďalšie podrobnosti. Vo svojom vyhlásení dodal, že vo štvrtok ráno bolo v oblasti takmer 6000 odberateľov bez elektrickej energie.

Pri útoku Ukrajiny pri Záporožskej jadrovej elektrárni boli zranení ôsmi pracovníci, dodávky sú prerušené

Gubernátor Dnepropetrovskej oblasti Serhij Lysak v príspevku na Telegrame napísal, že ukrajinská protivzdušná obrana zostrelila nad jeho regiónom dva drony.

Lysak dodal, že ruská armáda útočila na mesto Nikopol dronmi a delostrelectvom a zasiahla aj mesto Červonohryhorivka. Pri útokoch utrpela zranenia 68-ročná žena. Podľa Lysaka došlo k poškodeniu infraštruktúry, zasiahnutý bol aj plynovod a elektrické vedenie.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie