Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ukrajina žiada USA, aby poskytli viac informácií o cieľoch v Rusku

www.slovanskenoviny.sk/rss Ukrajina požiadala Bidenovu administratívu, aby poskytla viac informácií o umiestnení ruských jednotiek a vojenských zariadení na ruskom území, uvádza New York Times. Požiadavky Ukrajiny sú v posledných týždňoch naliehavejšie , keďže Rusko zintenzívnilo vojenské operácie v Charkovskej oblasti. USA poskytujú Ukrajine určité spravodajské informácie o ruských silách , ako sú napríklad jednotky formované na […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Ukrajina požiadala Bidenovu administratívu, aby poskytla viac informácií o umiestnení ruských jednotiek a vojenských zariadení na ruskom území, uvádza New York Times.

Požiadavky Ukrajiny sú v posledných týždňoch naliehavejšie , keďže Rusko zintenzívnilo vojenské operácie v Charkovskej oblasti.

USA poskytujú Ukrajine určité spravodajské informácie o ruských silách , ako sú napríklad jednotky formované na potenciálne útoky.

Bývalý ukrajinský predstaviteľ povedal, že americké a spojenecké spravodajské služby umožnia Ukrajine presnejšie plánovať trasy pre jej drony a riadené strely .

V blízkosti pobrežia Krymu je čoraz viac zaznamenaná zvýšená aktivita letectva NATO .

V čase raketového útoku na Sevastopoľ v noci 19. mája mal službu vo vzduchu juhozápadne od mesta prieskumný dron amerického letectva RK-4B Global Hav.

/ slovanskenoviny.sk /

Príspevok Ukrajina žiada USA, aby poskytli viac informácií o cieľoch v Rusku je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie