Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ukrajinou v noci po masivním ruském útoku otřásly exploze. V Kyjevské oblasti hoří továrna

„Nepřítel na oblast v průběhu noci zaútočil drony a raketami. Protiletecká výstraha trvala čtyři hodiny, v oblasti pracovala protivzdušná obrana,“ uvedl na Telegramu Ruslan Kravčenko, šéf správy oblasti rozkládající se kolem ukrajinské metropole. Požár v blíže neurčeném průmyslovém podniku podle něj likvidují hasiči. Útok se obešel bez obětí. ČTĚTE TAKÉ: Putin třetím zemím slibuje zbraně dlouhého dosahu. […]
Menej ako 1 min. min.

„Nepřítel na oblast v průběhu noci zaútočil drony a raketami. Protiletecká výstraha trvala čtyři hodiny, v oblasti pracovala protivzdušná obrana,“ uvedl na Telegramu Ruslan Kravčenko, šéf správy oblasti rozkládající se kolem ukrajinské metropole. Požár v blíže neurčeném průmyslovém podniku podle něj likvidují hasiči. Útok se obešel bez obětí.

ČTĚTE TAKÉ: Putin třetím zemím slibuje zbraně dlouhého dosahu. Nabádá je k útoku na Západ

Varování před vzdušnými útoky v pátek v noci platilo téměř pro celou Ukrajinu. Exploze se ozvaly v Oděse, kde podle předběžných zpráv pracovala ukrajinská obrana. Podle BBC se objevily rovněž informace o útoku na město Starokosťantyniv v Chmelnycké oblasti, kde se nachází významná základna ukrajinského letectva. Město je také důležitým železničním uzlem a častým terčem ruských útoků, píše BBC.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kouř a zkáza. Ukrajinci ukázali, jak Rusové zdevastovali pohraniční město Vovčansk

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie