Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ukrajinské dievčatá brutálne týrali len 13-ročnú Slovenku. Niekoľko hodín ju mučili

V nemeckom meste Meissen došlo k alarmujúcemu incidentu, keď skupina školáčok ukrajinskej národnosti vo veku 12 až 17 rokov zaútočila na 13-ročné dievča zo Slovenska. Podľa informácií, ktoré priniesol nemecký portál Bild, bolo dievča údajne držané a týrané počas päťhodinového obdobia. Útok vo svetle dňa Incident sa odohral v sobotu ráno v mestskom parku, kde […]
Menej ako 1 min. min.

V nemeckom meste Meissen došlo k alarmujúcemu incidentu, keď skupina školáčok ukrajinskej národnosti vo veku 12 až 17 rokov zaútočila na 13-ročné dievča zo Slovenska. Podľa informácií, ktoré priniesol nemecký portál Bild, bolo dievča údajne držané a týrané počas päťhodinového obdobia.

Útok vo svetle dňa

Incident sa odohral v sobotu ráno v mestskom parku, kde sa dievčatá nachádzali. Podľa správ, 13-ročná Slovenka bola prepadnutá okolo deviatej hodiny, pričom nemala šancu brániť sa proti prevahe útočníčok. Tínedžerky ju násilne zatiahli do opusteného domu, kde ju zviazali a brutálne mlátili, pričom údajne použili aj palicu.

Dlhé hodiny utrpenia

Zranené dievča bolo prepustené až okolo druhej popoludní, čím sa skončilo päť hodín jej mučenia. Po úteku z budovy sa Slovenka sotva dokázala dopraviť k lekárovi, aby vyhľadala naliehavú medicínsku pomoc.

Rýchla reakcia polície

Nemecká polícia zareagovala promptne a štyri útočníčky boli krátko po incidente lokalizované a zadržané. Momentálne prebieha vyšetrovanie s ohľadom na obmedzenie osobnej slobody a ťažké ublíženie na zdraví. Vyšetruje sa tiež, či mohol byť čin zachytený na video, čo by mohlo poskytnúť ďalšie dôkazy.

Neznámy motív

Dôvody, ktoré viedli k tomuto násilnému činu, zostávajú zatiaľ neznáme a sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania. Tento prípad vyvoláva vážne otázky o bezpečnosti a medzikultúrnom napätí v rámci komunít po celej Európe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie