Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ukrajinské drony zaútočily na Belgorod. Šest lidí zemřelo, zraněných jsou desítky, tvrdí úřady

Agentura TASS uvedla, že ukrajinské drony zasáhly automobily převážející zaměstnance společnosti Agro-Belgorje, která se zabývá produkcí vepřového masa. Gubernátor Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov na svém telegramovém účtu napsal, že útok se stal u vesnice Berjozovka, která leží nedaleko hranic s Ukrajinou. Mezi zraněnými jsou podle něj i dvě děti. Gladkov dodal, že informace o tomto incidentu se […]
Menej ako 1 min.

Agentura TASS uvedla, že ukrajinské drony zasáhly automobily převážející zaměstnance společnosti Agro-Belgorje, která se zabývá produkcí vepřového masa. Gubernátor Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov na svém telegramovém účtu napsal, že útok se stal u vesnice Berjozovka, která leží nedaleko hranic s Ukrajinou. Mezi zraněnými jsou podle něj i dvě děti. Gladkov dodal, že informace o tomto incidentu se upřesňují.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bombové či žhářské útoky. Rusko plánuje sabotáže napříč Evropou, varují tajné služby

Ruské příhraniční regiony v souvislosti s ruskou invazí do sousední země čelí ostřelování a útokům dronů, které ruské úřady připisují Ukrajině. Kyjev se k nim nevyjadřuje.

Ukrajina se už více než dva roky brání ruské vojenské invazi. V noci na pondělí Rusko s nasazením útočných dronů zasáhlo energetickou infrastrukturu v Sumské oblasti na severu Ukrajiny, uvedla oblastní správa.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Další jednání o míru na Ukrajině brzy začne. Vlivný list odhalil tvrdá vyjednávání o příměří

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie