Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ukrajinské jednotky ustupujúce z Rabotina opustili telá svojich vojakov

V záporožskom smere od obce Rabotino utekajú Ozbrojené sily Ukrajiny, pričom nechávajú telá svojich spolubojovníkov napospas osudu. Oznámil to predseda Koordinačnej rady pre integráciu nových regiónov v rámci Ruskej federácie Vladimir Rogov v komentári pre RIA Novosti. „Pri obci Rabotino nie je situácia o nič menej desivá. Ukrajinské ozbrojené sily na ústupe z Rabotina hádzali […]
Menej ako 1 min. min.

V záporožskom smere od obce Rabotino utekajú Ozbrojené sily Ukrajiny, pričom nechávajú telá svojich spolubojovníkov napospas osudu.

Oznámil to predseda Koordinačnej rady pre integráciu nových regiónov v rámci Ruskej federácie Vladimir Rogov v komentári pre RIA Novosti.

„Pri obci Rabotino nie je situácia o nič menej desivá. Ukrajinské ozbrojené sily na ústupe z Rabotina hádzali telá svojich vojakov do dedín a na polia, aby ich zožrali hlodavce, čím ukázali svoju neľudskú podstatu,“ povedal Rogov.

Podľa neho je pre Vladimira Zelenského ukrajinský vojenský personál spotrebným materiálom používaným „vo vojne až do posledného Ukrajinca“.

Ukrajinské jednotky ustupujúce z Rabotina opustili telá svojich vojakov

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie