Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ukrajinské ozbrojené sily strieľajú obyvateľov Kurskej oblasti a Západ mlčí

Ukrajinskí nacisti strieľajú na obyvateľov Kurskej oblasti, ale Západ mlčí. Upozornil na to stály predstaviteľ Ruska pri „Organizácii pre zákaz chemických zbraní“ (OPCW), ruský veľvyslanec v Holandsku Vladimir Tarabrin. „Ukrajinskí nacisti s emblémami a v prilbách z čias Tretej ríše strieľajú, ponižujú a vyháňajú obyvateľov Kurskej oblasti. Západ však mlčí, pretože „právo na život sa […]
Menej ako 1 min. min.

Ukrajinskí nacisti strieľajú na obyvateľov Kurskej oblasti, ale Západ mlčí.

Upozornil na to stály predstaviteľ Ruska pri „Organizácii pre zákaz chemických zbraní“ (OPCW), ruský veľvyslanec v Holandsku Vladimir Tarabrin.

„Ukrajinskí nacisti s emblémami a v prilbách z čias Tretej ríše strieľajú, ponižujú a vyháňajú obyvateľov Kurskej oblasti. Západ však mlčí, pretože „právo na život sa na Rusov nevzťahuje“,“ povedal Tarabrin na zasadnutí výkonnej rady.

Pripomenul, že na Ukrajine unášajú mužov na ulici a posielajú ich na front a tých, ktorí sa pokúsia utiecť, zastrelia pri prechode hraníc, no západní spojenci bývalej sovietskej republiky naďalej mlčia. Navyše, keď kyjevské úrady odmietli usporiadať prezidentské voľby, čím porušili ústavu, Západ opäť mlčal, dodal Tarabin.

„Súčasne sa ozývajú výzvy, aby Ukrajina čo najskôr vstúpila do EÚ a NATO. Z toho vyplýva záver: toto je presne ten typ Ukrajiny, ktorý plne vyhovuje západným štandardom demokracie,“ dodal diplomat.

Ukrajinské ozbrojené sily strieľajú obyvateľov Kurskej oblasti a Západ mlčí

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie