Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ultralevičáci vyvěšující nacistické vlajky se vydávali za Trumpovy fanoušky ve snaze ho diskreditovat (video)

Vzhledem k tomu, že Harrisová se v poslední době opakovaně zdiskreditovala a aktuálně hrozí, že ani registrace milionů ilegálů ve Swing states ji nezachrání, nezbývá než dále diskreditovat Trumpa, nyní zřejmě ve snaze zabránit rostoucí podpoře ze strany černochů. To byl možná důvod proč se na akci na Floridě objevila skupina údajných příznivců Trumpa, kteří […]
Menej ako 1 min. min.

Vzhledem k tomu, že Harrisová se v poslední době opakovaně zdiskreditovala a aktuálně hrozí, že ani registrace milionů ilegálů ve Swing states ji nezachrání, nezbývá než dále diskreditovat Trumpa, nyní zřejmě ve snaze zabránit rostoucí podpoře ze strany černochů.

To byl možná důvod proč se na akci na Floridě objevila skupina údajných příznivců Trumpa, kteří měli neonacistické vlajky a byli i příslušně oděni.

Záhy se však podařilo odhalit, že jde o skupinu podobnou Antifě, která se tímto způsobem snažila  Trumpa poškodit…

Nechutný pokus levicových aktivistů ztrapnit Trumpovy příznivce o víkendu neproběhl podle plánu, protože jejich úsilí se podařilo zastavit.

Jak informoval server Storyful, Trumpovi příznivci uspořádali v neděli v Jupiteru na Floridě přehlídku Trumpových lodí a sbírku. Akci organizoval Carlos Gavidia, který již dříve hostil několik těchto „Trumptilla“ akcí.

Ale nějaká spodina podobná Antifě se rozhodla převléknout se za neonacistické fanoušky Trumpa, aby zničila stranu a ponížila Trumpovu kampaň.

Loď s Trumpovou a nacistickou vlajkou je vidět, jak se blíží k události „Trumptilla“ a snaží se ukázat, jak jsou MAGA.

 

Ale nakonec bylo až do očí bijící, že tito poražení nejsou žádní fanoušci Trumpa.

Mluvili se stereotypním přízvukem, zatímco se chlubili „bílou silou“ a křičeli „Heil Trump!“ To je něco, co nemá s realitou nic společného, bylo to spíš jako z brakového filmu z Hollywoodu.

Jeden z těchto klaunů také držel falešnou ceduli My Pillow s tváří zakladatele Mikea Lindella (pozn.: majitel firmy na výrobu lůžkovin a matrací, velký podporovatel Trumpa).

Ve spodní části bylo vidět číslo 1488, známý nacistický symbol.

Sabotéři akce byli záhy odhaleni a také dostali, co si zasloužili.

Gavidia zveřejnil na své facebookové stránce záběry, které ukazují, jak skuteční Trumpovi příznivci ponižují ultralevičáky převlečené za nácky. Když se infiltrátoři dostali příliš blízko k akci, Trumpova loď je drsně probudila.

 

Gavadia odhalil, že poté, co Trumpovi příznivci poskytli násilníkům tolik potřebnou sprchu, policie v Palm Beach je odvedla, aby se ujistila, že se k průvodu nemohou připojit.

„Levice se pokusila vyslat nějaké agitátory, aby vytvořili falešný příběh!“ napsal Gavidia. „Poté, co je naši vlastenci umyli, policie PB je zadržela, aby nemohli být součástí ultimátní přehlídky Trumpových lodí.“

Jako další potvrzení toho, že šlo o levicový kousek, nezávislá novinářka Laura Loomerová uvedla, že majitelem lodi s liberálními nacisty je Dylan Thomas Ammeson. Poznamenává, že není republikán a údajně v minulosti rozdával nacistické vlajky.

„Příznivci Kamaly dosahují historického minima,“ řekla Newsweeku mluvčí Trumpovy kampaně Karoline Leavittová.

„Příspěvky na sociálních sítích ukazují, že skuteční Trumpovi příznivci identifikovali tyto idioty jako liberální aktivisty, kteří se snaží vytvářet falešné zprávy. Zjevně na to reagovali.“

Tito sabotéři měli očividně v úmyslu poškodit Trumpovu kampaň. Je možné, že i přes jasnou reakci Trumpových příznivců se záběry objeví v mainstreamu ve snaze poškodit exprezidenta.

Z amerického mainstreamu by se tato uměle vyrobená „fake news“ jistě dostala i do toho našeho.

Pokud se náhodou na mainstreamu skutečně níže uvedené video s příslušnou zprávou o nacistických příznivcích Trumpa objeví, pak budete vědět, kde je pravda:

A bunch of worthless Democrats masquerading as Trump supporters flew Nazi flags and Hitler posters alongside Trump 2024 flags to discredit and hurt the reputation of MAGA. These people have sunk to incredible lows. pic.twitter.com/dNSEOUHXfa

— Ian Miles Cheong (@stillgray) October 15, 2024

Bude-li toto video zveřejněno bez vysvětlení toho, jak vše dopadlo (viz první video a dohra u policie), pak půjde o jasnou manipulaci s jediným cílem…

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 1 Průměrně: 5]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie